Cristina Neagu “Is The Best”! cea mai bună handbalistă a planetei!

Data publicare: Sambata, 18 Martie, 2017 Total: 3319 accesari

Cristina Neagu “Is The Best”! cea mai bună handbalistă a planetei!

E pentru a doua oară la rând și pentru a treia oară în carieră când Cristina Neagu e aleasă jucătoarea anului de Federația Internațională de Handbal.

 

Handbalista de 29 de ani a semnat recent un contract cu CSM București și va reveni în țară la finalul acestui sezon, după trei sezoane petrecute la Buducnost.
 

Cristina Neagu, handbalista anului 2016, a oferit, pentru ProSport, prima reacţie după aflarea veştii că a câştigat pentru al doilea an consecutiv acest premiu.

 

”Sunt copleşită de emoţii. Dacă în 2015 eram destul de sigură că aş putea câştiga acest titlu, acum mă aşteptam mai puţin. Aveam speranţele mele, din moment ce am fost nominalizată, dar anul acesta chiar sunt copleşită. Cred că sunt singura jucătoare din istoria handbalului care a câştigat de 3 ori trofeul acesta. Aş vrea să mulţumesc tuturor celor care m-au votat, celor care au încredere în ceea ce fac pe teren. Cu echipa nu am avut cele mai bune performanţe, au fost apreciate mai mult rezultatele individuale. În plus, dintre toate jucătoarele nominalizate am avut cele mai puţine meciuri jucate. Sunt mândră şi foarte fericită”, a declarat Cristina Neagu pentru ProSport

 

Cristina Neagu a iesit însă in evidenta cu o declaratie superba, care-I scoate în evidenţă caracterul de învingătoare

 

"Am spus de multe ori ca premiile individuale sunt importante, dar ca le-as da pe toate pentru o medalie de aur cu echipa nationala", a declarat Cristina Neagu pentru DigiSport. 


La băieți, Nikola Karabatic a fost ales cel mai bun din lume.

 


Sursa foto: ProSport.ro