Polițiştii sunt alertați! Cinci elevi din Iaşi au ajuns la spital din cauza unui joc periculos !

Data publicare: Vineri, 17 Martie, 2017 Total: 3063 accesari

Polițiştii sunt alertați! Cinci elevi din Iaşi au ajuns la spital din cauza unui joc periculos !

Polițiştii sunt alertați ! Cinci elevi de la o şcoală din Iaşi au ajuns la spital dupa ce au participat la un joc straniu şi periculos ! AFLĂ ce s-a întâmplat !


Cinci copii, patru fete şi un băiat, cu vârste cuprinse între 12-13 ani, în pauza de la ora 12 şi-au ținut respirația cât au putut de mult, după cum i-ar fi provocat un coleg să facă acest lucru. După căteva secunde, toți au leşinat, iar unii, în cădere s-au lovit la cap. Au fost preluați de ambulanțe în stare de inconştiență.


" A plâns şi mi-a zis că nu vrea să moară.." povesteşte asistenta de la şcoala "Veronica Micle" din Iaşi, că o ruga unul dintre copii, în momentul în care au fost găsiți elevii în clasă. Surse medicale spun că elevii ar fi jucat jocul periculos "Balena Albastră", lansat în Rusia, în urma căruia au murit peate 130 de adolescenți.


Polițiştii doresc să lanseze o Campanie pentru prevenirea pericolului la care sunt supuşi toți cei care sunt tentați să joace astfel de jocuri. Părinții ar trebui să fie mai atenți, la ce fel de jocuri sunt captați copiii cât şi adolescenții.

Sursa foto: stirileprotv.ro