O femeie din Arad, şi-a spart capul, într-un aparat de aer condiționat, amplasat necorespunzător pe peretele unui sediu al celor de la RDS din Micalaca !

Data publicare: Vineri, 17 Martie, 2017 Total: 5988 accesari

O femeie din Arad, şi-a spart capul, într-un aparat de aer condiționat, amplasat necorespunzător pe peretele unui sediu al celor de la RDS din Micalaca !

ARAD. Miercuri, o tânără din Arad şi-a spart capul într-un aparat de aer condiționat, care NU ESTE AMPLASAT CORESPUNZĂTOR ! AFLĂ mai multe detalii !


Pe adresa redacției Ghidul Arădean, am primit în cursul zilei de astăzi, o scrisoare din partea unui cititor, pe nume B.C ( a dorit să rămână sub anonimat) care a dorit să ne spună ce a pățit soția lui, acum două zile. 



"Doresc să vă aduc la cunoştiință ce a pățit soția mea în urmă cu două zile. Miercuri, în timp ce se îndrepta spre Clinica Liad, din Arad, din zona Micalaca, lângă Billa, în momentul când trecea pe trotuar, chiar pe lângă RDS, şi-a spart capul, în aparatul de aer condiționat, care este amplasat pe perete, mult prea jos. Dorim sa facem public acest caz, deoarece nu mi s-a părut normal, ca toți pietonii ce trec prin acel loc să fie puşi în pericol. Țin să subliniez , că în urmă cu un an, şi eu mi-am spart capul, tot în acelaşi loc. Cu siguranță sunt şi alți arădeni, care au trecut prin aceeaşi situație ca şi noi. V-am scris dumneavoastră, deoarece, presa locală, în ziua de astăzi a rezolvat şi rezolvă multe cazuri de acest gen : INDIFERENȚA unor firme din Arad " ne scrie cititorul din Arad.


Cititorul ne-a trimis ataşate şi câteva poze, din care se poate observa clar cum şi în ce mod este amplasat acest aparat de aer condiționat, care este montat la nici 2 metri înălțime de la pământ. 








În speranța că cei de la RDS se vor autosesiza cu privire la acest aspect, noi rămâne să sperăm că nu vor mai exista şi alte cazuri de acest gen.