Conferinta de presa UTA Arad, înaintea meciului cu F.C. Braşov. UTA are încă un sponsor! Ford Auto Technic e alături de UTA!

Data publicare: Joi, 16 Martie, 2017 Total: 6605 accesari

Conferinta de presa UTA Arad, înaintea meciului cu F.C. Braşov. UTA are încă un sponsor! Ford Auto Technic e alături de UTA!

Obişnuita conferinţă de presă premergătoare meciului urmator (UTA-FC BRASOV, care se va desfăşura la stadionul din Şiria, duminica 19 martie, de la ora 11.00,  a avut loc la Bar FLY din centru Aradului.
 

Clubul UTA Arad a emis următorul Comunicat adresat suporterilor arădeni:
 

1.Transportul tuturor spectatorilor tur-retur pe ruta Arad - Şiria şi retur este gratuit.
 

2.Autocarele vor pleca din faţa fostei cofetării Mimoza de la Podgoria începând cu ora 9.30, ultimul autocar va pleca la ora 10.00.
 

3.Autocarele vor pleca sper Arad, din faţa stadionului din Şiria, la ora 13.00 - 13.15.
 

4.La intrarea în incinta stadionului, posesorilor de abonamente care nu au fost la meciul cu Metalul Reşita li se va aplica, pe abonament, locul rezervat în tribuna de la Şiria.

5.Biletele la meci se vor distribui doar la casieria stadionului din Şiria, cu doua ore înainte de meci.
 

6.Reamintim că acest joc nu mai face parte din pachetul de bilete pus în vânzare în ultima etapa a turului de la meciul cu Poli Timisoara.
 

În partea a doua a conferintei de presa s-a anuntat de catre directorul general al UTA-ei,  Codrut Gradinaru :Clubul UTA are plăcerea să anunțe reluarea colaborării cu un mai vechi partener. Compania Ford Auto Technic revine alături de echipa noastră, urmând să pună la dispoziția clubului, săptămânal, câte unul din cele mai noi modele de autoturisme.


 


”Suntem bucuroși și onorați să fim alături de UTA! Îi așteptăm pe toți utiștii la sediul nostru din Calea Zimandului FN pentru test drive”
, a precizat Flavius Alb coordonator de vânzări al companiei.

 

”Mă bucură mult acest parteneriat, mulțumim și pe această cale și sperăm că rezultatele vor fi cele așteptate de către toată lumea”, a completat Codru Grădinariu, directorul general al UTA-ei.

 

Partea a treia a conferinţei de presă a aparţinut antrenorului principal Laurenţiu Rosu şi tânărului jucator Ionut Tănase.
 

”Ţin cont de ultimele meciuri, ţin să joace jucătorii care dau cel mai bun randament. S-ar putea să jucăm în aceeaşi formulă ca în meciul de la Mioveni, dar vom analiza, şi încercam să luăm cea mai buna decizie în alcătuirea formaţiei cu jucătorii care vor intra în teren în primul 11, precum şi a rezervelor. Burlă este accidentat la degetul de la picior, se pregăteşte separat.”,  a declarat Roşu
 

“Venim după două victorii, avem moralul foarte bun. Simţim suporterii ca fiind foarte aproape de echipă şi la stadionul din Siria.”, a declarat tânărului jucator Ionut Tănase


 

 

A consemnat & foto :Viorel Musca