VIDEO| Consilierii PSD, împotriva achiziţionării unui aparat RMN pentru SPITALUL JUDEȚEAN!

Data publicare: Joi, 16 Martie, 2017 Total: 3272 accesari

VIDEO| Consilierii PSD, împotriva achiziţionării unui aparat RMN pentru SPITALUL JUDEȚEAN!

În cursul zilei de joi, consilierii judeţeni s-au întrunit într-o sedinţă extraordinară pentru a aproba finanţarea a 16 proiecte de mare importanţă pentru judeţul Arad.

 

Dacă marea majoritate a ordinii de zi a fost aprobată în unanimitate, subiectul achiziţionării unui aparat RMN pentru Spitalul Judeţean Arad, a inflamat spiritele în sala de şedinţe.

 

Consilierul Sulincean, din partea PSD a contestat propunerea de achiziţie a aparatului RMN de către Consiliul Judeţean Arad, sugerând că arădenii ar trebui să aştepte până când min. sănătăţii va decide că şi arădenii au nevoie de tratament medical de calitate şi va dispune finanţarea achiziţiei de la bugetul de stat.

 

 

Nici preşedintele CJA, Iustin Cionca, nici specialiştii în economie şi medicină, prezenţi în sală, nu l-au putut convinge pe consilierul Sulincean de necesitatea achiziţionării unui astfel de aparat medical, acesta invocând „greaua moştenire” ; faptul că Ministrul tehnocrat al sănătătii este vinovat pentru lipsa unei astfel de aparaturi în spitalul din Arad.

 

Încercarea de a deturna achiziţia aparaturii RMN a fost susţinută mai apoi de întreaga tabără a consilierilor PSD, aceştia preferând să se abţină de la vot decât să aprobe achiziţia.

 

În cele din urmă, proiectul de achiziţie a fost aprobat cu 18 voturi PENTRU si 11 abţineri.