Glad Varga (PNL): „Dezinteres total din partea Ministerului Transporturilor față de Aeroportul Arad!”

Data publicare: Marti, 14 Martie, 2017 Total: 1519 accesari

Glad Varga (PNL): „Dezinteres total din partea Ministerului Transporturilor față de Aeroportul Arad!”

Situația Aeroportului din Arad este bine cunoscută și este una dintre marotele PSD Arad. Parlamentarii PSD, aflați în pierdere de viteză după eșecul răsunător de a atrage finanțări pentru sistemul de sănătate din Arad (de fapt, n-au mișcat niciun deget pentru asta) lansează baloane de săpun, împăunându-se cu preocuparea lor. Nimic din ceea ce afirmă nu are un suport real. Concret. Am solicitat Minsterului Transporturilor, referitor la posibilitatea dezvoltării unor rute noi, un răspuns clar, în scris. Răspunsul a fost clar, fără echivoc:
 

Începând cu luna octombrie a anului trecut flota companiei (Tarom )a fost diminuată cu un număr de două aeronave, astfel încât poziția noastră (a Ministerului Transporturilor) nu poate fi decât una rezervată în ceea ce privește dezvoltarea de noi rute.
 

Cu toate acestea parlamentarii PSD de Arad încearcă să acumuleze capital de imagine, jonglând cu ideea identificării soluțiilor pentru atragerea unor companii aeriene care să opereze de pe Arad. Invit parlamentarii PSD să detalieze punctual aceste soluții pe care le-au găsit împreună cu directorul general al Autorității Aeronautice Civile din România.

În urma declarațiilor de ieri ale senatorului PSD de Arad a
m senzația că parlamentarii social-democrați fie nu sunt informați cu privire la deciziile și acțiunile ministerelor din Guvernul PSD-ALDE sau pur și simplu nu au niciun interes real în a identifica soluții pentru revitalizarea Aeroportului Arad.