Mesajul unui deputat PSD către protestatarii din Piaţa Victoriei: „Pentru ce mai stau acolo ca prostii?”

Data publicare: Marti, 14 Martie, 2017 Total: 2084 accesari

Mesajul unui deputat PSD către protestatarii din Piaţa Victoriei: „Pentru ce mai stau acolo ca prostii?”

Cătălin Rădulescu, deputat PSD, reprezintă exemplul crud și dureros al politicianului care nu își respectă cetățenii. Membrul PSD a folosit un limbaj intorelabil la adresa protestarilor într-un interviu acordat ziarului Adevărul. 
 

Cine este acest  Rădulescu?  El vine de la Timişoara, la Revoluţie era student la Medicină.  A luat o armă şi a tras înspre terorişti. „Cum să nu trag? Trăgeam şi eu, aşa, la întâmplare...”. Ar fi interesant să aflăm în ce terorişti a tras pentru că după 27 de ani de la acele evenimente, nu s-a descoperit niciun terorist.
 

Drept răsplată pentru aceste dovezi de inconştienţă s-a ales cu o indemnizaţie de revoluţionar pentru câte zile o avea şi cu un loc de deputat în primul Parlament de după Revoluţie. În 1990 era cel mai tânăr deputat român, avea pe atunci 27 de ani.


Reacția acestuia la adresa manifestanților a reușit să uimească întreaga țară prin lipsa de bun simț la adresa celor care manifestează în Piaţa Universitaţii.
 

"De ce stau mai stau ca proştii, acolo? Au fost scoşi în stradă şi manipulaţi. Au fost mulţi dintre ei aduşi de multinaţionale. Danone, Raiffaissen şi câte şi mai câte. N-au treabă? N-au serviciu? N-au copii?" (de menționat că deputatul are la activ o condamnare de un an și șase luni.)
 

Dacă mă apucă o nebunie, pot să ies şi să trag din nou cu ea. Am tras şi eu la Revoluţie şi pot să trag din nou. Pot să ies și în Piața Victoriei dacă vreau. E alegerea mea și răspund pentru ea. Datorită mie aveți acest interviu. Dacă nu ieșeam, nu mai exista. Eram tot sub communism”,  a declarat acesta pentru Adevarul.


Vezi AICI interviul  


Sursa: Adevarul.ro