Sergiu Tirla : Salvator de meserie, pilot de curse în timpul liber !

Data publicare: Luni, 13 Martie, 2017 Total: 4494 accesari

Sergiu Tirla : Salvator de meserie, pilot de curse în timpul liber !

În anul 2000, urmând modelul prietenilor săi, timişoreanul Sergiu Tirla, investea aproape tot venitul său, în maşina pe care o deţinea atunci, iar noapte concura la cursele de maşini ce se organizau în Timişoara. Şi aşa a început pasiunea lui pentru maşini.

 

După o perioada, tot prietenii l-au susţinut şi l-au convins să participe la primul campionat profesionist, Campionatul Judeţean, la care a opținut locul I.

 

Cu mult efort, dăruire şi pasiune pentru ceea face, Sergiu are acum în palmares peste 300 de competiţii la care a participat, la majoritatea opținand locul I. Participările la competiţii le-a susţinut singur din propriul buzunar.

 

În viaţă de zi cu zi, Sergiu este de meserie „salvator de vieţi”, angajat ca şi subofiţer al ISU Banat, luptându-se cu timpul pentru a salva victimele accidentelor rutiere.

 

În 2012, a absolvit şcoala de pilotaj auto şi tot de atunci se implică în acţiuni de promovare a prudenţei rutiere, încurajand tinerii să îşi consume andrenalina într-un mediu cât mai organizat.


 



 










Sursa foto : Facebook Sergiu Tirla