HALUCINANT ! Alt profesor, prins că întreținea relații sexuale cu o elevă de 12 ani !

Data publicare: Sambata, 11 Martie, 2017 Total: 4438 accesari

HALUCINANT ! Alt profesor, prins că întreținea relații sexuale cu o elevă de 12 ani ! Caz halucinant, în care tot un profesor este implicat ! De această dată este vorba despre un profesor de logică şi o elevă de numai 12 ani, cu care a fost filmat în timp ce făcea sex cu ea !

Un profesor de logică, de la Liceul "Tudor Arghezi" din Târgu Cărbuneşti din județul Gorj este arestat la domiciliu fiind acuzat de act sexual cu un minor.

Profesorul de 35 de ani, pe nume Cosmin Oproiu a fost filmat de nişte camere de supraveghere, în timp ce întreținea relații intime cu o elevă de numai 12 ani. Profesorul a sedus-o pe copilă, pe Facebook, dar între timp şi-a şters contul. Potrivit unor surse, individul o ducea pe elevă în scări de bloc, unde întreținea raporturi sexuale normale şi anale.

Cazul a ieşit la iveală, când au fost surprinşi de camerele de supraveghere ce erau montate într-una din locațiile unde cei doi îşi consumau relația anormală. Profesorul, când şi-a dat seama că au fost filmați a mers direct la administrator să-i ceară să şteargă imaginile, însă, surpriză : acesta era polițist.

Polițistul, din fericire a alarmat părinții fetei. În ultimii 5 ani, profesorul a fost detaşat de la mai multe licee, inclusiv la cel de muzică, unde studiază victima.

Inspectoratul şcolar i-a suspendat bărbatului contractul de muncă până la finalizarea anchetei.

Halucinant este ceea ce se întâmplă în România în ultimii ani, în ceea ce privesc relațiile profesor-elev. Tot mai multe cazuri de acest gen ies la iveală. Oare să accepte aceşti elevi, umilința profesorilor, de teamă?