Balena Albastră, jocul care-i face pe tineri să se sinucidă ! Feriți adolescenții de acest joc ! Peste 130 de victime până acum

Data publicare: Joi, 09 Martie, 2017 Total: 4501 accesari

Balena Albastră, jocul care-i face pe tineri să se sinucidă ! Feriți adolescenții de acest joc ! Peste 130 de victime până acum "Balena Albastră" este jocul ce pune viața tinerilor în pericol ! AFLĂ mai multe detalii despre acest joc !

Jocul denumit "Balena Albastră" este un joc extrem de periculos care circulă pe rețelele de socializare si determină tinerii să se sinucidă. Pentru prima dată, jocul a apărut în Rusia. În urma morții unui adolescent, autoritățile au demarat investigații, în urma cărora s-a ajuns la terifianta concluzie, că în ultimele 6 luni, peste 130 de tineri s-ar fi sinucis după ce au jucat acest joc.

Vă amintim că un adolescent din Braşov, de 17 ani s-a spânzurat. Anturajul adolescentului spune că datorită acestui joc stupid a murit băiatul.

 Jocul presupune îndeplinirea mai multor sarcini date utilizatorului, de către administrator, pe parcursul a 50 de zile. Utilizatorul trebuie să posteze fotografii şi alte dovezi că a dus la bun sfârşit toate sarcinile. La sfârşitul celor 50 de zile, câştigi jocul prin sinucidere, este concluzia la care au ajuns autoritățiile în urma investigațiilor.

Sursa foto: stirile kanal d