Ai cumpărat flori pentru 8 martie? Nu e târziu, în Piața Mihai Viteazul găseşti flori la prețuri mici față de anii trecuți ! VEZI cât costă o zambilă sau un coşuleț cu flori

Data publicare: Marti, 07 Martie, 2017 Total: 3592 accesari

Ai cumpărat flori pentru 8 martie? Nu e târziu, în Piața Mihai Viteazul găseşti flori la prețuri mici față de anii trecuți ! VEZI cât costă o zambilă sau un coşuleț cu flori ARAD. Este marți seara, iar piața Mihai Viteazul este plină de clienți, dornici să aleagă cele mai frumoase buchete de flori sau ghivece cu flori ! VEZI care sunt prețurile pe piață !

Piața Mihai Viteazul a fost marți seara neîncăpătoare. Primăvara îşi face simțită prezența, iar parfumul florilor din piață ne aduce aminte de emoțiile zilei de 8 MARTIE, ziua internațională a femeii. Părinții, sau bunicii, dornici să aleagă cele mai frumoase flori, dar şi la un preț bun, pentru copii au ales să meargă marți seara în Piața Mihai Viteazul. O zambilă o găsiți la prețul de 8 lei, iar un coş cu flori în ghiveci, găsiți şi la 15, 25 sau 35 de lei.

Pentru cei care doresc buchete de flori mai mari, pot alege între cele care sunt la prețul de 50 de lei, până la cele care ajung la 70 de lei, sau chiar mai scumpe.

Mâine, de 8 martie cu ocazia zilei tuturor femeilor,copiii vor oferi încântați, tuturor doamnelor, flori.