UTA zdrobeşte Metalul Reşita cu 4 -0 în primul meci pe stadionul din Şiria (Galerie FOTO/Video)

Data publicare: Luni, 06 Martie, 2017 Total: 5997 accesari

UTA zdrobeşte Metalul Reşita cu 4 -0 în primul meci pe stadionul din Şiria (Galerie FOTO/Video)
Primul meci pe stadionul “Otto Grefner” din Şiria a fost de bun augur pentru Bătrâna Doamnă, care zdrobeşte cu 4-0 pe cei de la Metalul Reşiţa.
 
Vreme favorabilă şi perfectă pentru fotbal. Deşi s-a sperat ca tribunele să fie umplute de fanii echipei gazdă, din păcate doar tribuna oficială şi cea din spatele porţii de la intrare sunt pline, tribuna din spatele celeilalte porţi este ocupată de 15, maxim 20 de persoane.




UTA a început în forţă,   meciul cu reşiţenii  având nevoie de doar 4 minute pentru a deschide scorul prin Adrian Petre printr-un şut senzaţional.




Reşitenii nu se dezmeticesc bine după golul primit extrem de repede din minutul 4, căci în minutul 11, Gligor reuşeşte să înscrie de la 20 de metri dintr-o lovitură liberă, astfel UTA reuşeşte în doar 11 min să-şi asigure un confortabil 2-0.

După cele două goluri marcate UTA reduce puţin turaţia motoarelor, însă nu renunţă la atac, până în minutul 33, când reşiţenii reuşesc să trimită mingea în plasă arădenilor, însă golul este anulat de centralul Unimătan pe motiv de joc periculos a atacantului Dima.




Fluierul de final de repriză a centralului face ca UTA să intre cu un avantaj binemeritat de două goluri la cabine.

După pauză, echipele revin în teren cu aceleaşi formaţii, cei doi antrenori neapelând la nicio schimbare.
 
Pe acelaşi principiu, UTA începe în forţă repriza secundă, şi după ratarea lui Jorja din minutul 51, acelaşi A. Petre înscrie printr-un lob de senzaţie din careul reşiţenilor, modificând tabela la 3-0.




Metalul Reşiţa nu mai are ce pierde, şi în minutul 57, se produce o dublă schimbare, iasă Cioranu şi Oancea, şi intră Bortoneanu şi Matei. Imediat mută şi Laurenţiu Roşu, şi îl introduce pentru prima oară pe teren, pe italianul Piccioni acesta înlocuindu-l pe Stratilă, ca apoi,  minutul 70,  Roşu să apeleze la Tănase care intră în locul lui Jorza.




Reşiţenii caută golul de onoare, şi ratează o mare ocazie prin acelaşi Dima care pare a fi cel mai periculos pentru poarta lui Miron, însă cei care înscriu din nou sunt cei de la UTA, în minutul 81, prin acelaşi Adi Petre care astfel bifează şi hattrick-ul.
 
UTA trece pe lângă 5-0, Vîlceanu nu reuşeşte să-l învingă pe Ignat de la doar câtiva metri, asta se întâmpla în min 92, la puţine secunde după această ratare, centralul Unimătan fluieră finalul meciului. Scor final, UTA – Metalul Reşiţa 4 – 0.

A consemnat Viorel Muscă
 
Formaţii oficiale:

UTA: Miron -  David, Manea, Gligor, Filaret – Strătilă, Chindriş, Jorza, Copil – Vîlceanu – Ad. Petre. Rezerve: Barna – Tănase, Adili, Copaci, Muntean, Andor, Piccioni.

Metalul: Ignat – R. Petre, Munteanu, Dima, Cioranu – Radu, Pârvu, Lupu, Oancea – Buduroi, Dina. Rezerve: Kololo, Dănănae, Matei, Bortoneanu, Paraschiv, Ciobanu, Radicof.

 








 

 

Foto/Video: Viorel Muscă