Zi decisivă pentru Nicolae Ioţcu, judecătorii Tribunalului Timiș vor rămâne în pronunţare

Data publicare: Luni, 06 Martie, 2017 Total: 1978 accesari

Zi decisivă pentru Nicolae Ioţcu, judecătorii Tribunalului Timiș vor rămâne în pronunţare

Procesul  fostului președinte al Consiliului Județean Arad, Nicolae Ioțcu, proces în care este acuzat de DNA de trafic de influență a ajuns luni la final. La tribunalul Timiş, în cursul ultimei înfăţişări, avocații și procurorii și-au prezentat concluziile în faţa judecătorilor Tribunalului Timiș, aceştia vor rămâne în pronunţare după  ce vor păprăsi sale de judecată.

 

În cazul în care Nicolae Ioţcu va fi găsit nevinovat, există o mare posibilitate ca acesta să dorească să revină în prin planul politicii locale, “gura târgului” vorbeşte că acesta este destul de sigur că va fi găsit nevinovat, şi, aceeaşi “gură a târgului” vorbeşte că Ioţcu îşi adună oastea pentru a reveni în politică. Având în vedere că în PNL se pregătesc alegerile interne, nu ar fi o surpriză să-l vedem pe fostul preşedinte al CJ Arad intrat în lupta pentru şefia partidului, ştiind că şi-a dorit-o şi în trecut, când în anul 2013, a candidat la această funcţie avându-l atunci contracandidat pe actualul preşedinte PNL Arad, Gheorghe Falcă.

 

Rămâne să vedem ce decid judecătorii în cazul lui Nicolae Ioţcu, şi în funcţie de sentinţa care va fi pronunţată, ce drum va alege acesta, noi vă vom ţine la curent cu detaliile acestei “telenovele”.