Farmacia SINAPIS răspunde acuzaţiilor lui Bulumac

Data publicare: Luni, 06 Martie, 2017 Total: 4942 accesari

Farmacia SINAPIS răspunde acuzaţiilor lui Bulumac

Aşa cum spuneam şi în articolul de duminică 5 martie, demersul fostului candidat la fotoliul de primar al Aradului din vara lui 2016, Sebastian Bulumac, în care acuza farmacia Sinapis de promoţie cu produse expirate, a fost mai mult un exerciţiu de imagine. Spunem asta pentru că replica celor de la Sinapis nu s-a lăsat aşteptată.

 

Într-un comunicat de presă, aceştia explică faptul că produsele pe care le-au avut în pachetele promoţionale sunt în termenul de garanţie, acest lucru reiasă destul de clar şi din pozele postate cu aceste produse chiar de reclamant. Astfel, produsul reclamat avea data de expirare în luna martie 2017, deci era în termenul de garanţie, adică în luna de expirare.


Vezi AICI acuzaţiile lui Sebastian Bulumac


Promoţiile sunt făcute în general pentru a promova un produs, sau, pentru a “scăpa” de unele stocuri prea mari, ori, a vinde produsele care se apropie de termenul de expirare. Se mai ştie că termenul de expirare este unul nu cu precizie de ceasornic, adică în momentul în care expiră un produs, el se stircă la comandă, de obicei termenele de expirare sunt estimative, valabilitatea unui produs, în general, este mai marte decât termenul trecut pe ambalaj. Din experienţă propie ştim de asemenea că există şi excepţii, am găsit de-a lungul vieţii de cumpărători şi produse în termen care nu mai erau conforme, însă cauzele sunt multiple.

 

Revenind la subiectul în cauză, produsul reclamat de domnul Bulumac era în termen, ce este drept, era în luna în care expira, dar nu era expirat, iar farmacia Sinapis a venit cu explicaţii imediat, rămăne să vedem dacă vor apela şi la alte demersuri având în vedere că imaginea le-a fost puţin şifonată de acest “incident”.

 

 


 

 

 

 

Comunicat de Presă SINAPIS

 

“În urma celor afirmate de domnul Sebastian Bulumac, în legătură cu produsul Bepanthen 5% Unguent Protector Pentru Bebelusi achiziţionat de la una dintre farmaciile S.C. Sinapis S.R.L., respectiv Farmacia Crai Nou, vă facem cunoscut faptul că acesta a fost comercializat în conformitate.


Potrivit prospectului ce însoţeşte produsul în discuţie acesta se va folosi preferabil înainte de data de expirare înscrisă pe ambalaj. Data de expirare se referă la ultima zi a lunii respective.Prin urmare, produsul achiziţionat la data de 02.03.2017 se afla înlăuntrul termenului de valabilitate.

Una dintre principalele valori ale companiei noastre este satisfacerea nevoilor clienților şi pacienţilor nostri, concentrându-ne atenţia pe calitatea serviciilor oferite acestora.

 

Compania noastra nu valorifica produse de natura a pune in pericol sănătatea

clienților şi a pacienţilor nostri.

 

 

Conducerea S.C. SINAPIS S.R.L.”