Bulumac supărat pe farmacia SINAPIS

Data publicare: Duminica, 05 Martie, 2017 Total: 3941 accesari

Bulumac supărat pe farmacia SINAPIS

 luni când deschideți, veți avea de dat nişte explicații! sunt cuvintele cu care-şi începe fostul pretendet la fotoliul de primar al Aradului, o postare pe contul personal de pe reţeaua de socializare Facebook.

 

Ce s-a întâmplat de fapt?

Acesta îi acuză pe cei de la farmacia Sinapis, cum că la promoţia pe care tocmai o desfăsoară, oferind două produse la preturi promoţionale, a acoperit cu ambajaj data dee expirare a produsului care ar conta de fapt, şi pentru care lumea ar cumpăra pachetele de produse promoţionale,  E o ticăloşie să faceți aşa ceva, mai ales că e vorba de nou născuți şi copii atât de mici.  mai spune acesta în aceeaşi postare.

 

Este vorba mai exact de farmacia  SINAPIS (colț Ghiba Birta/A. Doinaş), iar dacă este aşa într-adevăr va fi o problemă, însă postând pe facebook acest mesaj, din păcate, n-a făcut decât să-i avertizeze pe cei vizaţi, şi să-şi rezolve pachetele nevândute, asta dacă nu cumva a fost mai mult o mişcare de PR decât revoltă faţă de situaţia în sine pentru fostul candidat la primărie.



Redăm integral conţinutul postării lui Sebastian Bulumac: 

<<Farmacia SINAPIS (colț Ghiba Birta/A. Doinaş), luni când deschideți, veți avea de dat nişte explicații! Ați făcut o promoție vânzând într-un singur colet două produse (crema de copii + gelul mostră gratuit conform prospectului) şi ați acoperit cu ambalaj data de unde s-ar fi văzut că produsul care conta, e expirat. Pe ambalaj se vede doar noiembrie 2019. Folosim crema Bepanthen de când s-a născut băiețelul nostru şi într-un an şi 4 luni nu a avut nici măcar o iritație uşoară. Dar chiar dacă e printre cele mai bune şi scumpe de pe piață, când un asemenea produs expiră, poate să irite/ardă pielea copilului, ceea ce s-a şi întâmplat; sper să îi treacă repede şi să nu apară complicații. E o ticăloşie să faceți aşa ceva, mai ales că e vorba de nou născuți şi copii atât de mici. Ați făcut rău unui copil şi nu pot exprima aici furia şi disprețul pe care mi l-ați provocat. O să sesizăm Protecția Consumatorului şi Bepanthen România şi luni o să vă returnăm crema ca să vă hidratați voi cu ea în ce zone vreți.

P.S. Un pasaj din Jurământul Farmacistului: "Nu voi accepta sub niciun motiv ca activitatea mea de farmacist să fie utilizată împotriva sănătății şi vieții omului.">>