UTA aşteaptă, astăzi, reprezentantul FRF, pentru omologarea stadionului”Otto Greffner”din Siria

Data publicare: Joi, 02 Martie, 2017 Total: 4297 accesari

UTA aşteaptă, astăzi, reprezentantul FRF, pentru omologarea stadionului”Otto Greffner”din Siria

 UTA aşteaptă, astăzi, reprezentantul FRF, pentru omologarea stadionului”Otto Greffner”din Siria. Mai e de lucru, dar ce a fost important s-a făcut. Aveţi aici anunţul clubului cu privire la abonaţi şi transportul fanilor!
 

Reprezentantul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Arad a dat aviz favorabil utilizarii in conditii de securitate a stadionulul pe care urmeaza sa evolueze echipa UTA in acest retur al campionatului. Repezentantului Federaţiei Române de Fotbal, Cristian Petropulos va veni  maine sa inspecteze si să omologheze terenul.
 

„Până la ora meciului totul va fi în regulă, cred că vineri terminăm tot” – ne-a spus primarul din Şiria, Valentin Bot. Tribunele transferate de la stadionul Motorul sunt pozitionate in spatele celor doua porti iar tribuna pricipala arata bine.Platforma pentru transmisiile TV a fost construita,bannerele sponsorilor sunt la locul lor,au fost aduse si casutele din lemn in care se vand material promotionale ale echipei UTA precum si cele pentru vanzarea de ceai,cafea,suc etc.
 

Spatiul dinspre gradini va fi obturat cu bannere de mari dimensiuni.In privinta tabelei de marcaj inca nu s-a luat nici o decizie.Se renoveaza casa de bilete si zona destinata “presei”. Se conlucreaza bine intre clubul organizator UTA si primariile din Arad si Siria.
 

Suporterii se pot deplasa,gratuit,cu autocare care vor pleca de la Podgoria (vis a vis de Profi City)-luni,incepand cu ora 13.30.Suporterii pot cumpara bilete(la prêt de 10 lei) de la caseria stadionului din Siria,abonatii vor avea locurile rezervate.
 

Primarul Valentin Bot a avut amabilitatea de a ne trimite un set de fotografii realizate la inceputul saptamanii.

 

A consemnat Viorel Musca