( GALERIE FOTO ) Preşcolarii de la Bambi au realizat mărțişoare împreună cu elevii Şcolii Generale Mihai Eminescu !

Data publicare: Miercuri, 01 Martie, 2017 Total: 2217 accesari

( GALERIE FOTO ) Preşcolarii de la Bambi au realizat mărțişoare împreună cu elevii Şcolii Generale Mihai Eminescu ! ARAD. Miercuri 1 martie a fost o zi plină de activități pentru micuții de la Grădinița Bambi din Arad. Ei au fost în vizită la Şcoala Generală "Mihai Eminescu" unde au realizat mărțişoare pentru mame ! VEZI GALERIE FOTO

Micuții de la Grădinița Bambi au fost foarte harnici în prima zi de primăvară. După ce au împărțit mărțişoare tuturor doamnelor, în fața grădiniței împreună cu polițiştii rutieri, au mers în vizită la Şcoala Generală "Mihai Eminescu" . Acolo, au fost aşteptați cu multă căldură şi bucurie, de doamna învățătoare Cristina Ion Bara şi elevii clasei a IV-a.

Copiii au realizat împreună mărțişoare, au legat prietenii, iar elevii au oferit preşcolarilor surprize . Bucuria copiilor de a lega noi prietenii a fost imensă, iar activități de acest gen sunt mereu o mare reuşită.

Doamna Ienciu Monica, director la Şcoala Generală "Mihai Eminescu" prezentă şi dumneaei la activitate a fost tare încântată de prezența copiilor.