Conducere nouă la D.R.W. Arad (Asociația economică Germano-Română)

Data publicare: Vineri, 24 Februarie, 2017 Total: 3052 accesari

Conducere nouă la D.R.W. Arad (Asociația economică Germano-Română)

Prima asociație economică Germano-Română din țară, înființată încă din 1994, are, începând din această săptămână, o nouă conducere, în urma Adunării Generale a membrilor ce a avut loc la restaurantul Casa Jelenîn data de 21 Februarie 2017, cu ocazia căreia a fost organizat și un scrutin pentru alegerea Consiliului Director, eveniment ce are loc o dată la doi ani.
 

Membrii D.R.W. Arad au considerat că a venit momentul unei schimbări de generații și l-au ales cu o majoritate covârșitoare pe Waldemar Steimer (OVB), pentru funcția de președinte al asociației, acesta succedându-l pe Manfred Engelmann, cel care a ocupat cu succes funcția de președinte în ultimii 6 ani.
 

Pentru celelalte 6 fotolii din Consiliul Director al asociației au fost aleși,după cum urmează: Bernd Böse (Astra Rail Industries) și Dr. Emil Vancu(MM Vancu) în calitate de vicepreședinți, Jürgen Schunn (Auto Schunn) în calitate demembru al directoratului, Lolita Mallinger în calitate de trezorier, Marius Porcolean (Scorpius Works)în calitate de responsabil marketing și Prof. Cristian Faur (Liceul Adam Müller Guttenbrunn) în calitate de secretar. Totodată, au fost aleși și consilierul asociației în relația cu media, în persoana lui Adrian Ardelean(jurnalist și director FunkForum), precum și cenzorul Dragoș Tocaian (Man Corporation).
 

Noua conducere a D.R.W. Arad își propune să susțină în continuare și să îmbunătățească proiectele de succes aflate deja în desfășurare, cum ar fi: sistemul de școlarizare profesională duală pe model german, implementat împreună cu Colegiul Tehnic „Aurel Vlaicu”, cofinanțat de Astra Rail Industries, Takata și Oechsler, companii membre ale asociației, precum și alți parteneri.
 

În același timp însă, noua conducere vine și cu o altă viziune în ceea ce privește implicarea asociației în comunitatea locală, dorind implementarea unor proiecte de mare anvergură și atragerea unor noi parteneri de mare calibru. Unul dintre aceste mari proiecte, și probabil cel mai important, se află în stadii avansate de discuții și se referă la renovarea și modernizarea Spitalului Județean de Urgență prin investiții masiveîn parteneriat cu una dintre cele mai mari companii la nivel mondial din domeniul sănătății.
 

Noul președinte al D.R.W. Arad, Waldemar Steimer, le-a mulțumit membrilor pentru încredere, declarând:
 

“Stimați colegi, vă mulțumesc pentru încrederea pe care mi-ați acordat-o în această seară, propunându-mă și votându-mă pentru funcția de președinte al D.R.W. Arad. Vă promit că mă voi implica și îmi voi da toată silința ca, împreună cu întreaga echipă de conducere, să venim cu idei noi, să atragem noi parteneri, dezvoltând astfel asociația șiducând mai departe proiectul ale cărui baze au fost puse în urmă cu mai bine de 20 de ani.”


 

Pentru a fi la curent cu cele mai noi informații referitoare la activitățile D.R.W Arad, puteți vizita pagina de Facebook a asociației: https://www.facebook.com/DRW.Arad.1994sau site-ul: www.drw.ro