O nouă investiţie de 17 milioane euro la Arad

Data publicare: Miercuri, 22 Februarie, 2017 Total: 2123 accesari

O nouă investiţie de 17 milioane euro la Arad

Compania austriacă OMV, va construi la Arad un centru de distribuție regional, investişia ridicându-se la valoarea de 17 milioane euro.

 

Centrul de distribuție va fi construit în cartierul Grădiște, în paralel, municipalitatea va realiza în zonă un nou acces direct spre șoseaua de centură a oraşului dinspre strada Cometei.

 

Anunţul a fost făcut în cursul zilei de miercuri de primarului municipiului Gheorghe Falcă, într-o conferinţă de presă.

 

„Aradul va fi partener la realizarea acestei investiții, prin realizarea a celei de-a zecea ieșiri de pe centura Aradului. Acest lucru înseamnă că municipalitatea va moderniza strada Cometei, până la intersecția cu centura municipiului, în zona de Est a orașului. Astfel, marți, în ședința Consiliului Local Municipal Arad, vom supune votului decizia de expropriere a unor terenuri, pentru ca odată cu aprobarea bugetului să putem finanța proiectarea și execuția acestui drum“, a declarat Gheorghe Falcă.
 

Se demonstrează prin această investiție și prin parteneriatul pe care îl are Primăria cu această companie, că Aradul este în continuare atractiv pentru investitori, că Aradul reprezintă un mare hub, atât în domeniul transporturilor, cât și în domeniul logisticii. Aradul va fi orașul cu cel mai mare depozit de combustibil din vestul țării“, a declarat Gheorghe Falcă.