PNL Arad: Domnule Fifor, de ce nu ați adus bani de la Guvern pentru spitalele arădene?

Data publicare: Miercuri, 22 Februarie, 2017 Total: 3828 accesari

PNL Arad: Domnule Fifor, de ce nu ați adus bani de la Guvern pentru spitalele arădene?

Într-un comunicat de presă încâlcit și ilogic, ca mai toate comunicatele PSD Arad, senatorul Fifor își pune întrebări cu privire la competența unor medici de a conduce Spitalul Județean.
 

Poate își întreabă colegul de partid, deputatul Tripa, ce competențe trebuie să aibă un director de spital, fiindcă se știe foarte bine că doamna Tripa, soția distinsului deputat PSD, a fost numită directoarea spitalului din Dezna cu o copleșitoare experiență la o firmă de papetărie.   Sau, mai bine, poate se întreabă senatorul Fifor despre propriile sale competențe, căci ne amintim toți ce scandal a făcut când din director de muzeu nu a putut fi promovat politic direct pe funcția de  ministru al Transporturilor (totuși, partidul l-a făcut secretar de stat la Interne, deci știe ce înseamnă o numire politică).
 

Până acum parlamentarii PSD, în frunte cu senatorul Fifor, au venit în fața arădenilor și a presei locale fără un proiect concret pentru Arad, fără un amendament pentru a aduce bani de la Guvern, fără soluții, bazându-se doar pe acuze ieftine, blamări și cuvinte goale.
 

Îi cerem în continuare senatorului Fifor să aducă bani pentru spitalele arădene și să nu se ascundă după afirmații aberante. PSD se comportă de parcă nu ar avea nicio responsabilitate față de Arad. Așteptăm rezultatele parlamentarilor pesedisti, nu poveștile de adormit copiii!

 

Departamentul de Comunicare al PNL Arad

 

Notă:  ghidularadean.ro  nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora