Meseriasii dezvaluie 7 greseli pe care le faci cand angajezi muncitori pentru renovarea casei

Data publicare: Marti, 21 Februarie, 2017 Total: 1373 accesari

Meseriasii dezvaluie 7 greseli pe care le faci cand angajezi muncitori pentru renovarea casei

Socoteala de acasa nu se potriveste cu cea din targ, este o vorba pe care o inteleg, din pacate prea tarziu, si multi dintre cei care isi renoveaza locuintele fara sa fie la curent cu micile capcane pe care le pot intalni pe traseu. Casadex.ro iti dezvaluie greselile pe care le facem multi dintre noi atunci cand angajam o echipa de meseriasi pentru diverse lucrari de acest gen, greseli aflate chiar de la meseriasi.


In continuare vei descoperi, asadar, ca e important ce echipa angajezi, vei afla cum sa alegi meseriasi buni si corecti, cum sa cazi la invoiala cu ei, ce sa le ceri inainte de a bate bate palma pentru o anumita lucrare, unde e cazul sa faci economii si unde unde nu.


Perioada optima pentru renovari


In caz ca nu stiai, perioada optima pentru renovari este iarna si asta pentru ca lucrarile de anvergura (constructiile) nu pot fi efectuate din cauza frigului si a precipitatiilor. Prin urmare, toti meseriasii sunt fie nevoiti sa intre in pauza de activitate, fie se reorienteaza spre lucrarile de interior. Drept urmare, pretul manoperei scade in aceasta perioada.


Un alt secret la care nu se gandeste multa lume este volumul lucrarilor. Meseriasii dezvaluie ca vei obtine un pret mai bun pe metrul patrat daca vei renova in intregime apartamentul sau casa decat daca vei renova separat fiecare camera in parte. Plus ca in acest fel vei scapa de tot deranjul odata pentru multa vreme inainte.


Ieftin de cele mai multe ori e sinonim cu proasta calitate


Ne place sau nu, goana dupa chilipiruri nu este intotdeauna cea mai buna solutie. E adevarat ca ne dorim sa economisim cat mai mult la renovarea casei – mai ales ca toti stim cat de costisitor este un eveniment de acest gen – dar alegerea unei echipe cu preturi de manopera prea mici sau a unor finisaje ieftine se incheie, de obicei, cu profunda dezamagire a beneficiarilor.


Marimea echipei

Daca planifici removarea unei incapri sau a unui apartament de dimensiuni obisnuite si nu stii cati muncitori ar trebui sa angajezi ca sa te asiguri ca vor termina treaba cat mai rapid si eficient cu putinta, e bine sa stii ca o echipa formata din trei persoane este exact ceea ce-ti trebuie. Cei trei vor avea astfel suficient spatiu de desfasurare si vor colabora cu usurinta. Profesionistii sustin ca in cazul unui apartament cu doua sau trei camere, de pilda, echipa formata din unul sau doi membri se va misca prea incet, iar una mai numeroasa risca sa...



   Citeste mai mult la:
http://www.casadex.ro/2017/02/meseriasii-dezvaluie-7-greseli-pe-care-le-faci-cand-angajezi-muncitori-pentru-renovarea-casei/