Echipa feminină a CSM Arad la tenis de masă şi-a asigurat prezenţa în semifinalele Superligii Naţionale

Data publicare: Marti, 21 Februarie, 2017 Total: 3477 accesari

Echipa feminină a CSM Arad la tenis de masă şi-a asigurat prezenţa în semifinalele Superligii Naţionale

În turneul-retur de la Buzău, fetele pregătite de Cristian Dodean au încheiat competiţia cu un bilanţ de patru victorii şi trei înfrângeri. În formula Aneta Maksuti, Ivana Vejnovic, ambele sârboaice, Bianca Crişan şi Andreea Fistyulof, arădencele au dispus cu 5-0 de CSM Bistriţa, LPS Constanţa şi Romgaz Mediaş şi cu 5-2 de CS Politehnica Cluj-Napoca şi au pierdut cu 0-5 în faţa liderului Politehnica Iaşi şi a campioanei CS Dumbrăviţa şi cu 3-5 în faţa fetelor de la Farul Constanţa. În clasamentul general, CSM Arad ocupă locul 4, calificându-se astfel în play-off (1-4), practic semifinalele Superligii pe echipe.


În penultimul act, fetele pregătite de Cristi Dodean dau piept cu prima clasată, Politehnica Iaşi, în vreme ce Dumbrăviţa se deplasează pe terenul celor de la Farul Constanţa. Prima manşă a semifinalei Arad – Iaşi e programată vineri, ora 10, la complexul Emil Prokopecz (str.Mihai Eminescu, nr.28). La sală sunt aşteptaţi cât mai mulţi iubitori ai tenisului de masă şi ai sportului arădean în general, pentru a le susţine pe fete în lupta pentru medalii. Intrarea va fi liberă.

 


Cristian Dodean: „Ne-am atins obiectivul”
Ne-am atins obiectivul, calificarea în play-off. După doi ani în care am luptat pentru menţinerea în Superligă, în acest sezon ne-am întărit şi odată cu aducerea celor două sârboaice contăm din nou acolo sus. Chiar dacă şansele sunt mai mari de partea celor din Iaşi, 70 la 30 aş spune, ne vom strădui şi vom da totul pentru un rezultat cât mai bun. Regulamentul ne permite să folosim doar o sârboaică din cele două. Dacă ar fi jucat ambele, şansele la calificarea în finală erau egale. Dar, chiar şi aşa, Maksuti nu a jucat până acum cu Iaşi, iar acum va fi cu siguranţă prezentă, deci va fi un plus pentru noi”, ne-a declarat Cristian Dodean.


Altfel, echipa masculină a CSM-ului are şi ea meci important, duminică, ora 17, la Odorhei, în prima manşă a barajului de promovare în Superligă. Pe primul loc în seria ei, din liga secundă, cu victorii pe linie, formaţia pregătită de acelaşi Cristi Dodean e favorită să revină în elită. Returul e programat pe 12 martie, la Arad.





Sursa: CSM Arad