ATENȚIE ! Ce cadouri să nu oferi sau să NU primeşti niciodată !

Data publicare: Sambata, 18 Februarie, 2017 Total: 2007 accesari

ATENȚIE ! Ce cadouri să nu oferi sau să NU primeşti niciodată ! Luna cadourilor se apropie! Luna martie bate la uşă şi este luna în care oferim multe cadouri ființelor dragi, însă nu cu toții ştiu că sunt cadouri care NU este bine să le primeşti sau să le oferi în dar !

Luna martie este aproape, iar bărbații oferă în dar, tuturor femeilor, câte un mic dar. A oferi un cadou este o mare bucurie, însă este bine să aveți grijă ce cadouri alegeți. De evitat sunt următoarele obiecte :

1. CUȚIT/ OBIECT ASCUȚIT.  Se spune că obiectele ascuțite aduc energie negativă. Aşa ceva nu se oferă in dar, iar dacă persoana care ți-l oferă în dar insistă să-l luați, atunci oferiți pe el o sumă simbolică.

2. CEAS. Se spune că ceasul oferit în dar nu este tocmai un obiect potrivit. Aduce ghinion. El contorizează timpul şi tinde să se oprească. Se spune că şi fericirea persoanei căreia îl oferi se va opri odată cu ceasul


3. PORTMONEU. Dacă primeşti în dar un portmoneu gol rişti să pierzi norocul la bani. E bine să fie măcar un bănuț în el, când îl oferi/primeşti în dar.



4. PERLE. Un astfel de cadou aduce mare necaz, pierderi sau boli. Se spune că perlele simbolizează lacrimile văduvelor şi a orfanilor.

5. OGLINDA. Se spune că acest obiect, dacă îl primeşti în dar îți poate lua frumusețea, tinerețea şi vitalitatea. 


6. MĂNUŞI. Se spune că aceste obiecte sunt folosite în multe ritualuri magice, care vizează schimbarea personalității. De evitat să le oferi/primeşti în dar.