Aradul, gazda întâlnirii Asociaţiei Municipiilor din România cu ANAP

Data publicare: Vineri, 17 Februarie, 2017 Total: 1409 accesari

Aradul, gazda întâlnirii Asociaţiei Municipiilor din România cu ANAP

Primăria Municipiului Arad este vineri,  gazda primei întâlniri organizate de Asociaţia Municipiilor din România cu administrațiile municipiilor din zona de Vest și reprezentanții Agenţiei Naţionale pentru Achiziţii Publice.
 
 

Funcționarii din departamentele de specialitate ale primăriilor membre ale AMR sucursala Vest (Arad, Hunedoara, Lugoj, Reşiţa, Caransebeş, Deva, Brad, Lupeni, Orăştie, Petroşani, Vulcan şi Timişoara) s-au reunit la Arad pentru a discuta cu reprezentanţii ANAP aspecte tehnice și situații întâmpinate în aplicarea Legii nr. 98/2016 privind achiziţiile publice și a Legii  nr. 100/2016 privind concesiunile de lucrări şi concesiunile de servicii, dar și a legislației secundare și terțiare.
 
 

Organizarea de întâlniri între specialiştii ANAP şi cei ai primăriilor de municipii a fost propusă în cadrul ultimei şedinte de Comitet Director  al AMR din data de 6 februarie 2017. AMR a solicitat  ANAP colaborarea pentru organizarea unor ample sesiuni de dezbateri pentru îmbunătățirea derulării procesului de achiziţii publice la nivelul municipalităților.