Două accidente pe drumul Arad – Nădlac aproape în acelaşi timp! (Galerie FOTO)

Data publicare: Vineri, 17 Februarie, 2017 Total: 4867 accesari

Două accidente pe drumul Arad – Nădlac aproape în acelaşi timp! (Galerie FOTO)

Dimineaţa de vineri a fost nefastă pentru mai mulţi şoferi din judeţul Arad. Trei accidente s-au produs în decurs de 1 oră între Arad şi Nădlac, unul pe autostradă, iar altele două pe drumul “vechi” dintre Arad şi Nădlac, mai precis, pe porţiunea dintre Pecica şi Nădlac.

 

Vezi AICI accidentul de pe Autostrada Arad – Nădlac
 

În jurul orei 7,30, pe tronsonul de şosea Pecica-Nădlac(DN7) a avut loc ambele  incidente rutiere, cauza acestora se pare că a fost ceaţa extrem de densă care s-a lăsat peste judeţul nostru în dimineaţa zilei de vineri.


În primul incident rutier au fost implicate un autoturism Skoda şi un autotren, fără remorcă. Din primele cercetări, se pare că tânărul care conducea autoturismul Skoda, a intrat în depăşire a altor două autoturisme, şi, din cauza ceţii, nu observă autotrenul care circula din sens opus, şi se izbeşte frontal de acesta, nereuşind să evite impactul. În urma accidentului, şoferul autoturismului a rămas blocat în maşină, acesta având nevoie de intervenţia echipelor de la descarcerare pentru a reuşi să se elibereze. În urma accidentului, şoferul Skodei a fost transportat la spital, ceilalţi implicaţi în incidentul rutier au refuzat deplasarea la spital.

 

La mică distanţă distanţă de primul accident, a avut loc un al doilea. Din cauza primului accident,pe ambele sensuri de mers s-au format cozi de maşini. Un camion încărcat cu lemne, aflat primul în coloana, îşi continuă drumul, trece de accident, când din sens opus, vede un alt autoturism, oprit pe sensul sau de mers. Şoferul aflat in masina marca Fiat, nu a observat din cauza ceţii coloana oprită la accident, frâneaza brusc şi ajunge pe contrasens, chiar in fata camionului, pe care-l acroşează frontal.

 

Din cauza accidentelor, circulatia pe DN 7, între Pecica şi Nădlac, a fost  îngreunată mai bine de o oră.