Înjurături “marca” Cheşa în Consiliul Local. PSD-istii prind curaj după săptămâna de proteste cu mii de arădeni în stradă

Data publicare: Miercuri, 15 Februarie, 2017 Total: 3014 accesari

Înjurături “marca” Cheşa în Consiliul Local. PSD-istii prind curaj după săptămâna de proteste cu mii de arădeni în stradă

Miercuri dimineaţa, a avut loc o şedinţă extraordinară de CLM. Mai multe puncte pe ordinea de zi, cel mai important fiind cel privind reţeaua şcolară din municipiul Arad, însă la acest subiect vom reveni într-un alt articol.
 

Din păcate, consilierul local municipal PSD Cheşa Ilie, (Bilă pentru pretini), loveşte din nou. Cunoscut pentru agresivitatea verbală presărată cu multă obrăznicie în anumite momente “culminante”, acesta “loveşte” din nou, şi aduce prostul gust, limbajul de băiat de cartier în Consiliul Local, facându-i “mândri” pe cei care i-au acordat votul la alegerile locale.
 

În timp ce primarul vorbea, Cheşa, printre dinţi şi în barbă are o ieşire, discretă totuşi, nu la microfon ce-i drept, “dă-l în …… mea” ar fi spus conform celor care au fost mai aproape de consilier auzindu-i expresia  de mahala. Primarul, deşi vorbea a fost pe fază, l-a auzit totuşi, şi-a întrerupt ideea, şi l-a apostrofat pe “Don Consiliere” Cheşa, explicându-i că într-un cadru instituţional, comportamentul este altul.  Lipsa  replicii lui Cheşa a  confirmat comportamentul.

Probabil că domn Cheşa a avut un exemplu bun în domnul Dragnea, când i-a zis "de bine" acesta pe culoarele parlamentului unui protestatar.


Vezi ieşirea lui Dragnea: AICI


Primarul şi-a reluat apoi ideea, iar la finalul şedinţei, la diverse,  a venit cu o idee, să includă în delegaţia pentru   Bruxelles, când Aradul îşi v-a prezenta proiectele, şi echipa de consilieri, în special pe cei PSD, pentru a lua notiţe despre comportamentul adecvat într-un for unde respectul şi bunul simt este mai presus decât carnetul de partid.

 

Se pare că smerenia care trebuia afişată de cei din PSD la prima şedinţă de CLM de după protestele de stradă , este un vis frumos,  şi confirmă că n-au înţeles nimic din toate zilele la rând când mii de arădeni au scandat în faţa sediului lor de partid: “PSD Ciumă roşie” .

 

Oare reacţia lui Chesa la acele proteste a fost aceeaşi ca şi faţă de primar?  


O făcuşi de oaie, scuze, de măgar!