CARNAGIU pe o autrostradă din Ungaria la mai puţin de 3 km de vama Nădlac! 5 morţi şi 17 răniţi! (Galerie FOTO/Video declaraţii)

Data publicare: Miercuri, 15 Februarie, 2017 Total: 21410 accesari

CARNAGIU pe o autrostradă din Ungaria la mai puţin de 3 km de vama Nădlac! 5 morţi şi 17 răniţi! (Galerie FOTO/Video declaraţii)

În această dimineaţă, pe autostrada M5, un TIR opreşte pe banda, ca să stea de vorbă cu şoferul unui alt autotren, staţionat pe banda de urgenţă, la coadă pentru intrarea în ţară. Afară era o ceaţă densă, aşa că microbuzul care se îndrepta spre vama Nădlac nu a mai putut evita impactul şi a intrat, în plin nn TIR-ul oprit neregulamentar, iar o altă dubiţă loveste din spate primul microbuz. Un autocar cu 17 români, ce veneau din Hamburg, dar şi alte două microbuze, nu mai pot evita nici ele impactul.

 

5 oameni au murit printre care un român în urma coliziunii, şi 17 au fost  răniti. 12 dintre ei sunt în stare gravă la spitalul din Szeged.

 

“După anunţarea accidentului, a fost declanşat  nivelul trei de alertă, au fost aduse echipe de intervenţie din 4 localităţi maghiare apropiate, în total s-a intrevenit cu 7 autospeciale, colegii nostri au scos dintre fiare 4 persoane decedate şi mai multi răniţi. Am intervenit cu echipament de descarcerare,cu răngi şi echipamente de tăiere mecanice. Din cauza accidentului, autostrada M5 a fost complet închisă iar circulaţia maşinilor a fost deviată spre Mako, pe şoseaua veche" a precizat un reprezentant al ISU.