SUNĂ la 112 dacă ai vazut-o ! Femeie dispărută în timp ce mergea la serviciu!

Data publicare: Miercuri, 15 Februarie, 2017 Total: 2138 accesari

SUNĂ la 112 dacă ai vazut-o ! Femeie dispărută în timp ce mergea la serviciu! TIMIŞOARA. Disperare la Timişoara! Luni dimineața, în jurul orei 6.00, o femeie în vârstă de 58 de ani , a fost răpită în timp ce mergea spre serviciu. AFLĂ mai multe detalii !

Polițiştii timişoreni sunt în alertă ! Maria Budeanu în vârstă de 58 de ani a plecat de acasă de pe Calea Şagului spre serviciu, luni dimineața. Femeia n-a mai ajuns acasă, dar nici acasă nu s-a mai întors de atunci, iar fiul femeii a sunat la poliție şi a anunțat că a fost răpită.

Polițiştii au urmărit camerele video de pe traseul femeii ßi au observat trei bărbați, care o urmăreau. Aceştia aveau fețele acoperite cu fular, lucru care pare că se fereau de camerele video.

Fiul a aflat de la o cunoştiință de-a mamei lui, că un bărbat i-ar fi făcut avansuri şi aceasta l-a refuzat.

În aceste momente, polițiştii cercetează zona în care femeia a fost văzut ultima dată. Cei care au văzut-o şi pot oferi mai multe informații sunt rugați să sune la cea mai apropiată secție de poliție. Femeia are 1,65 m înălțime şi 90 de kilograme, iar la data dispariției purta o geacă de culoare portocalie şi pantaloni negri.