# Rezist cu 10 km pe ora în centru Aradului

Data publicare: Marti, 14 Februarie, 2017 Total: 1645 accesari

# Rezist cu 10 km pe ora în centru Aradului

Câţiva şoferi din Arad, continuă protestele împotriva anticorupţiei din România într-un mod inedit. Dorind să protesteze într-un mod cât mai inedit şi paşnic tot odată, câţiva şoferi din Arad,în frunte cu Siedfried Mayer, au continuat manifestele antiguvernamentale circulând în această dimineaţă în Arad cu o viteză de 10 km la ora.

 

Participanţii la manifestul “Protest pe roţi” au primit din partea Primăriei Municipiului Arad, autorizaţie, desfăşurându-şi protestul timp de o ora prin centrul oraşului.

 

Însoţiţi de un echipaj din partea Poliţiei Rutiere, şoferii au circulat cu o viteză de 10 km pe ora, având maşinile inscripţionate cu pancarde cu mesaje cum ar fii : “Demisia! Circulăm cu 10 km pe ora”, “# Rezist pe roţi” sau “Corupţia ucide ! Susţin proclamaţia România 2017”

 

Mai mulţi şoferi din Arad au primit autorizaţie pentru evenimentul "Protest pe roţi", care s-a desfăşurat timp de o ora în centrul oraşului, ca o continuare a manifestaţiilor antiguvernamentale care au avut loc în ultimele săptămâni.

 

"Noi suntem oameni de pe stradă, oameni obişnuiţi, dar nu suntem oameni ai străzii. Dorim ca cei care ne guvernează să aibe minimul respect faţă de noi, şi să demisioneze cei care au dosare penale pe rol, respective cei care au condamnări active. Prin protestul nostru, dorim să conştientizăm pe toţi cei care ne văd, ne aud şi ne simt, că noi vom rezista.” A declarat iniţiatorul protestului Siedfried Mayer