Politicienii “se iubeşte” şi ei de Valentine,s Day

Data publicare: Marti, 14 Februarie, 2017 Total: 2651 accesari

Politicienii “se iubeşte” şi ei  de Valentine,s Day

Chiar aşa, azi e Valentine,s Day, ziua “păgână” a dragostei în mintea “patrioţilor” şi în mintea  habotnicilor ortodoxi, care cred că doar plăpânda sărbătoare a dragostei mioritice, Dragobetele, este adevărata sărbătoare a dragostei.
 

Trecând peste aceste bariere culturale şi religioase, multă lume sărbătoreşte în stil “occidental” Valentine,s Day, chiar şi politicienii, transformând această sărbătoare într-una nu doar a dragostei, ci şi într-una a iertării, păcii, şi iubirii faţă de aproape, chiar şi faţă de adversarii politici.
 

Liviu Dragnea s-a hotărât să petreacă seara, într-un mod romantic cu preşedintele, care nu-i nici român, nici patriot, că oricum e holtei, iar preşedintele e singur la Cotroceni(prima doamnă este la Sibiu), a zis că-i suplimentează suma de protocol să aibe bani de şampanie la investirea noului guvern după ce cade Grindeanu, a jurat pe roşu că dacă Iohannis acceptă nu-l mai suspendă, îngroapă securea războiului, şi astfel, nici unul din ei nu mai este singur într-o zi aşa specială.
 

Grindeanu a zis că azi merge să ia cina cu protestatarii din Piaţa Victoriei, că nu se mai ascunde de ei, că-i iubeşte, şi că în seara asta o să sară în sus cu ei strigând: “cine nu sare, nu vrea schimbare”.
 

Adrian Năstase a zis că a obţinut pentru 14 februarie o învoire a “văranului” din temniţă, merge să-l ia cu Audi-ul său de 100.000 euro de la temniţă, şi apoi împreună, îi fac o vizită lui Băsescu să servească o cină romantică, amândoi sunt hotărâţi să-l ierte pe Băsescu că i-a băgat în închisoare.
 

Victor Viorel Ponta este până la ora când scriem aceste rânduri, nehotărât cu cine îşi petrece seara, ar vrea cu Crin Antonescu, să rememoreze frumoasele clipe din USL şi să-l ierte că a rupt USL-ul, dar ar vrea şi cu Codruţa Koveşi să petreacă câteva ore, să-i declare dragoste eternă şi să o încurajeze în lupta anticorupţie, asigurând-o de tot sprijinul său. Ne va anunţa printr-un comunicat ce decizie a luat.
 

Dorel Căprar s-a răzgândit(şi e şi proaspăt divoţat), nu mai vrea ca primarul Iaşului, Mihai Chirica, să fie drastic sanţionat pentru ieşirile lui din ultimele zile, a rezervat o masă la cel mai luxos restaurant din Iaşi, şi şi-a rezervat un bilet către capitala Moldovei pentru cina romantică dintre doi şefi de filiale. I-a jurat lui Dragnea că după seara asta, Chirică îi va fi un soldat  fidel.
 

Mihai Fifor şi Adrian Todor, au zis că îl iubesc de fapt pe Gheorghe Falcă, şi că vin din nou cu măsuţa în faţa primăriei, dar nu să ceară sedii pentru cabinetele parlamentare, ci să ia o cină romantică cu primarul, dar totuşi nu pe platou că poate mai vin ăştia a lui Soros cu cânii şi îi asmut pe ei, au vorbit să instaleze masa pe balconul de la sala Ferdinand, să aibă o frumoasă privelişte cu sediul PSD de peste drum, poate-l îmbată pe primar şi îl fac să semneze o adeziune la PSD.
Cei doi au promis că după această seară, îşi lipesc pe maşini în spate un stiker cu "I love Falcă". 

 

Mihai Fifor a mai avut o propunere, de la Olguţa Vasilescu, a vrut să iasă cu el la o masă să se împace, şi să o ierte că la ejectat de la Craiova, Fifor a refuzat cu demnitate, îl preferă pe edilul de Arad.

 

Cheşa şi Vârcuş(cosnilieri municipali) au comandat iarăşi pizza, o aduc azi la primărie (au experienţă) şă-i servească pe colegii PNL-işti, cică azi sunt şedinţe de comisii şi îi prind pe toţi, au avut o singură condiţie, să aducă ei lumănările de pe coşciugul de la proteste, cică au fost superbe…….

Consilierul municipal Săplăcan a jurat de Valentine,s Day că-şi lipeşte un stiker pe haion la maşină cu "I love Kaufland", prietenii ştiu de ce.
 

Nicolae Ioţcu clar merge la Moara cu Noroc, el nu ştie încă cu cine ia masa, dar DNA îi face o surpriză, Drăgan e partenerul în seara asta, binomul a rezervat masa, au pus şi florile cu microfoane şi camere de filmat să nu le mai poarte Drăgan, cică a stat două zile la A.T.I. după ce  s-a curentat de la fire la flagrant, şi au adus şi nişte trandafiri în chiveci în caz că mai apar plicuri să aibe unde să fie aruncate.
 

Cei de la PNL au schimbat strategia, au avut şedinţă ieri, şi şi-au împărţit sarcinile, fiecare din conducere invită la o cină romantică câte un ziarist care a scris nasoale despre ei, încă nu au reuşit să se înţeleagă cine pe cine invită, au promis că până la prânz trimit şi ei un comunicat şi anunţă care pe cine invită şi unde să poate ajunge si paparazzi la timp să-i pozeze. Modul de alegere va fi cu bileţele în pălărie, au hotărât că cel mai echidistant să facă extragerea ar fi Traian Igaş , doar a fost ministru de interne şi acum, oricum, nu mai ţine cu niciunul din condure.
 

La PMP pluteşte lovu-l în fiecare ungher din sediul pustiu pe care-l deţin ca adevăraţi băsişti ce sunt, aici lucrurile sunt clare, Caba şi Remeţan cinează împreună, amândoi îşi declară dragoste eternă, o să se salute cu “pace frate” de acum în cel mai creştin spirit posibil, şi,  amândoi au tolba plină cu iertare la ei, Remeţan îl iartă pe Sami că a pierdut cu brio alegerile şi că a tras în jos partidul la alegerile locale, toţi sunt conştienţi că dacă Sami stătea acasă, PMP lua mai mult, iar Sami Caba îl iartă ca pe un frate pe Reme că a dus partidul în cap de când e preşedinte.

 

La ALDE e mai complicat, cu Calimente nu prea vrea nimeni, a încercat săracul cu  Ciupe în speranţa că-l iartă după ce l-a dat la o parte din vîrful ALDE Arad, a încercat şi cu Galiş, acesta ar fi zis pas,  că nu mai iasă o vreme, după ce a fost senator pentru o seară şi a dat de băut, a zis că nu riscă, poate nu e Valentine,s Day azi şi iar o muşcă. Calimente a mai încercat şi cu consilierii locali din judeţ pe care tocmai i-a propus pentru excludere pe motiv de trădare(cineva trebuia să fie vinovat pentru eşecul lui Mihăiţă), le-a promis că dacă iau cina cu el, îi iartă şi nu-i mai exclude, dar omul de la ţară e mai cu demnitate şi mai vanitos, l-au refuzat toţi, dar nu puten reproduce textual cum l-au refuzat căci ar trebui să punem bulină roşie. Până la urmă, de data asta pe surse am auzit, că singurul care a acceptat bucuros să petreacă o seară specială cu Mihăiţă este Tibi, cum care Tibi? Dekany, lumea îi vede des împreună pe la o cafenea de pe strada cu Spitalul Matern, nu dăm nume că cică facem reclamă mascată, dar zvonurile se vor confirma mai pe seară. Ne bucurăm totuşi că Mihăiţă Calimente nu rămâne singur într-o seară atât de specială.

 

La USR treaba e complicată rău, nu ca şi la ALDE, acolo ăştia încă se înteleg între ei, sunt şi puţini, şi de puţin timp împreună, încă se iubesc, nu se sapă între ei ca la partidele mai vechi, dar au altă problemă, n-au cu cine. Ei n-au prieteni nici duşmani, ca în maneaua aia celebră, n-au nici doctrină, n-au cam nimic, s-au trezit peste noapte cu voturi şi nu ştiu ce să facă cu ele, unii au atât de multe încât îi ia somnul prin parlament. Până la urmă, tot pe surse, că ăştia sunt şi secretoşi, am aflat că iau cina romantică cu Nicuşor şi cu Clotilde, din aia 100.000 de euro din campanie au închiriat un restaurant întreg, cică vor să-i împace pe ăştia doi că le-a mers tare bine la ultimele alegeri, ca să fie bine să nu fie rău vorba unui clasic în viaţă.

 

N-am uitat, sigur că nu, UDMR, la ei e oficial, fiind catolici, şi Sf. Valentin e sfânt catolic, la ei e pe faţa cu Valentine,s Day, dar şi la ei e cu problemă, nici ei nu prea au cu cine, e tare complicat. Vadim s-a dus săracul, Funar este expirat, naţionaliştii din PRU sunt debusolaţi după scorul de 3% ce l-au luat, şi oricum Sebi Ghiţa e uşchit de nici binomul nu-l găseşte, iar cu naţionaliştii locali, căci sunt vreo 2-3 care au impresia că sunt Vadim reloaded, nu le dăm numele că deja i-am face celebrii, cu ei au zis ungurii că neeeee….sunt prea neânsemnaţi, nu au calibrul tribunului, deci….. ăştia chiar au o problemă, poate le daţi voi, cititorii ceva sugestii cu cine ar putea cina.

 

Mai sunt şi ceva “independenţi” de care nu am uitat, dar aici din nou probleme!
 

Sebi Bulumac ar fi vrut să ia masa cu Căprar şi Fifor, amândoi deja au şustele făcute, să le explice că din cei 26% la locale cât au luat împreună la primar, 25% sunt totuşi ale lui, PSD n-are decât 1%, chiar a zis că dacă renunţă în favoarea lui la programul pe care-l au cu primarul Falcă, le mai dă 5% de la el, să rămână el cu 20% că-i ajung. Am înteles că cei doi au zis pas, deci Sebi Bulumac rămâne cu toţi 25%, cred că cinează acasă.
 

Familia Cristea a vrut să şi ea să cineze cu Gh. Falcă, dar deja e stabilită treaba cu Fifor şi Todor, aşa că s-au supărat teribil, au ameninţat că se leagă cu lanţuri de pomii din parcul Eminescu, şi dacă nu se răzgândeşte primarul în privinţa serii, au jurat că pănă dimineaţa o să facă parcare din parcul Eminescu, toarnă beton peste tot.


Vedeţi? "şi politicienii e oameni, şi ei ştie să iubeşte" 




Pamflet

Happy Valentine,s Political Day!