Gaşca Zurli pleacă în turneu, 10 ani de Zurli în România. Ajung şi la Arad!

Data publicare: Luni, 13 Februarie, 2017 Total: 2336 accesari

Gaşca Zurli pleacă în turneu, 10 ani de Zurli în România. Ajung şi la Arad! În 4 martie, Gașca Zurli pleacă în cel mai mare turneu din istoria trupei!


O super producţie, un spectacol unic în care sunetul şi luminile sunt la nivelul show-urilor internaţionale.


Cu spectacolul ZECE ZURLI, Gaşca Zurli marchează împlinirea celor 10 ani de Zurli în România. În acest show apar toate personajele atât de iubite de copii iar producţia vine cu cântece şi personaje noi.


Pentru primele date confirmate cu sălile în care au loc evenimentele, biletele au fost puse în vânzare pe site-ul Eventim. Pe parcursul următoarelor zile vor fi puse în vânzare şi celelalte bilete.


Biletele se găsesc online pe www.eventim.ro și la magazinul Cărturești Arad - str. Aurel Vlaicu nr. 10 – 12, Atrium Center Arad




CATEGORIA III – 30 LEI / bilet
CATEGORIA II – 60 LEI / bilet
CATEGORIA I – 100 LEI / bilet
CATEGORIA VIP – 150 LEI / bilet


Un bilet este valabil pentru o singură persoană. Toți participanții (adulţi și copii) la spectacol trebuie să cumpere bilet, indiferent de vârstă, inclusiv copiii sub 2 ani plătesc bilet.


Accesul se face cu aproximativ o oră înainte de începerea spectacolului
Persoanele care ajung după începererea spectacolului au acces în sală, dar îşi pierd locurile şi vor putea ocupa loc, doar în limita scaunelor rămase libere.
Vă rugăm nu întârziaţi!
Atenţie se filmează!