Al treilea meci de pregătire din Spania se încheie cu o victorie. UTA - CD Castellon: 1 - 0

Data publicare: Joi, 09 Februarie, 2017 Total: 3538 accesari

Al treilea meci de pregătire din Spania se încheie cu o victorie. UTA - CD Castellon: 1 - 0

Al treilea joc de verificare din Spania a adus și prima victorie a echipei antrenate de Laurențiu Roșu. Împotriva celor de la CD Castellon și pe un vânt care a influențat în multe rânduri constrcuția jocului, UTA  s-a impuis cu 1-0. Golul a venit în repriza secundă, când Adrian Petre i-a pasat lui Muntean în careu și acesta a trimis mingea în plasă pe lângă portar.


Echipa de start a UTA-ei: Miron - Polgar, Celea, Filaret, Burlă - Costin, Tarcea, Adili, Copil - Stahl, Curtuiuș
 

Au mai jucat: Mara, David, Muntean, Vlad, Petre, Manea, Jorza, Vîlceanu, Copaci și Tănase.
 

”Este o victorie bună, de moral. Indiferent că e 1-0, atunci când câștigi e bine, chiar dacă este meci amical. E important că am terminat meciul fără jucători accidentați pentru că a fost un meci destul de dur, cu un adversar de liga a patra iar între jucători au fost niște dueluri mai dure” a declarat tehnicianul arădenilor.
 

La fel ca în celelalte meciuri amicale, s-au folosit jucători care au evoluat mai puțin și pe diferite posturi.
 

”Am reușit să vedem în continuare jucători noi, pe care nu am putut să îi urmărim în competiție până acum, decât foarte puțin, mă refer la cei tineri. Am făcut și acest experiment cu Adili la mijlocul terenului, ținând cont că el poate juca și la mijlocul terenului. În a doua repriză l-am băgat și pe Polgar o perioadă de timp la mijlocul terenului. Am hotărât să nu-i introducem pe Strătilă, Chindriș și Gligor cu ideea de a continua antrenamentele normale și de a-i folosi în meciul de sâmbătă” a încheiat Laurențiu Roșu.
 

Vă reamintim că UTA dispută ultimul amical din Spania, sâmbătă, împotriva chinezilor de la Dalian Yifang. Meciul începe la ora 12.00 a României.



Sursa: Preluare UTA Arad