Protest inedit a doi arădeni împotriva guvernului: “Cu frâna de mâna trasă” (VIDEO)

Data publicare: Miercuri, 08 Februarie, 2017 Total: 4270 accesari

Protest inedit a doi arădeni împotriva guvernului: “Cu frâna de mâna trasă” (VIDEO) Centrul Aradului a fost blocat, astăzi, după ce doi şoferi au circulat cu doar 10 km/h în semn de protest faţă de măsurile Guvernului Grindeanu. Traficul a fost dat peste cap timp de zeci de minute, iar arădenii sunt hotărâţi să repete acţiunea.


După manifestaţiile împotriva Guvernului din marile pieţe, apar şi manifestaţiile cu pancarta pe geamul maşinii, în trafic. Una dintre cele mai aglomerate intersecţii din Arad a fost blocată în semn de protest după episodul cu Ordonanţa 13.
 


„Protestăm într-un mod alternativ, din cauza că, la un moment dat, protestele obișnuite, așa zise obișnuite ale străzii probabil își vor avea o limită. Dorim ca Guvernul să demisioneze, dorim ca toși cei care sunt răspunzători pentru această rușine națională să își găsească sub o formă sau alta penitentă. Această acțiune de protest este perfect legală, din cauză că nu contravine codului rutier” a spus Mayer Siegfried, unul din cei doi arădeni care au iniţiat inditul protest.


Agenţii Poliţiei Rutiere i-au lăsat pe şoferi să protesteze, dar au avut totuşi o solicitare, şi anume, aceştia i-au rugat pe cei doi arădeni să nu mai scoată mâinile pe geam cu pancarte, pentru că  “mâinile trebuie să fie pe volan” le-a spus agentul de poliţie.



„Protestăm pașnic, pentru ordonanță de urgență, și pentru stilul în care o face guvernul României să adopte niște legi care nu sunt bune pentru noi, cetățenii de rând”, a adaugat cel de-al doilea protestatar,  Nema Levente Csaba. 







Sursa: Digi24.ro