O nouă companie din domeniul automotive deschide o fabrică în Arad

Data publicare: Marti, 07 Februarie, 2017 Total: 7523 accesari

O nouă companie din domeniul automotive  deschide o fabrică în Arad

Japonezii de la ROKI s-au decis să intre pe piaţa europeană, prin deschiderea unei fabrici în ţara noastră, mai exact în Arad.
 

Niponii de la ROKI, sunt un grup specializat în fabricarea de filtre pentru industria auto, acetia vor deschide o unitate de producţie în incinta proiectului CTPark din Arad, pe o suprafaţă de 5500 mp.

 

Într-o prima etapa, pe lotul inchiriat pentru o perioada de cinci ani, cu posibilitati de prelungire, vor lucra 50 de oameni, numar care se va dubla in 2019. Utilarea unitatii se va incheia la finele anului 2017, productia de serie urmand sa inceapa in 2018, spun cei de la wall-street.ro.

 

Acest proiect face parte din politica de extindere a companiei in regiunea Europei, motiv pentru care CTP a oferit spatii cu posibilitati de expansiune. De asemenea, pozitia este strategica: CTPark Arad este situat in vestul Romaniei, cu acces direct la autostrada A1 si la viitoarea autostrada Bucuresti – Timisoara – Arad – Nadlac, care alcatuiesc coridorul IV de transport paneuropean, care leaga Europa de Vest cu Europa de Sud-East,” declara Ana Dumitrache, country head CTP Romania, citată de jurnalistii de la wall-street.ro.