Realități, provocări şi perspective cu istoricul arădean Antoniu Martin, la Chişinău

Data publicare: Marti, 07 Februarie, 2017 Total: 1384 accesari

Realități, provocări şi perspective cu istoricul arădean Antoniu Martin, la Chişinău ARAD. Istoricul arădean Antoniu Martin a susținut un curs post-universitar la Chişinău, pe tema :" Construcția europeană: realități, provocări, perspective".


Cursul post-universitar de securitate şi apărare, organizat de Academia Militară "Alexandru cel Bun", din Chişinău a fost  susținut de către istoricul arădean Antoniu Martin pe data de 30.01.2017, în cadrul Centrului de Cultură şi Istorie Militară din Chişinău.



"Le-am vorbit studenților din cadrul cursului post-universitar de securitate şi apărare despre stadiul la care se află construcția europeană, despre principalele provocări externe şi interne cu care se confruntă Uniunea Europeană, precum şi despre perspectivele pe termen mediu şi lung ale comunității europene. Totodată, am abordat cele două coordonate conceptuale în jurul cărora s-a realizat, din 1950 până în prezent, edificiul european : federalismul şi suveranitatea națională" precizează istoricul Antoniu Martin, într-un comunicat de presă.