A cincea zi de proteste la Arad ! Arădenii nu rămân indiferenți! UPDATE! 6000 de arădeni pe străzile Aradului! (Galerie FOTO/ Video)

Data publicare: Sambata, 04 Februarie, 2017 Total: 7907 accesari

 A cincea zi de proteste la Arad ! Arădenii nu rămân indiferenți! UPDATE! 6000 de arădeni pe străzile Aradului! (Galerie FOTO/ Video) ARAD. Este sâmbătă seara, a cincea zi de proteste, iar arădenii au ieşit şi în această seară în stradă, in număr foarte mare. VEZI mai multe IMAGINI


La Arad, protestatarii au început să se adune începând cu ora 18.30, iar la această oră sunt mai bine de 3000 de aradeni. 



La ora 19.45 au plecat în marş din fața primăriei spre Podgoria.


Ora 20.10 protestatarii au ajuns în fața Catedralei, iar arădenii se strâng tot mai mulți, alăturându-se celor prezenți.


Update:

Aproape 6000 de arădeni, mai mulţi decât  în seara de vineri, au protestat pe străzile Aradului. Întâlnirea a fost ca de obicei, la km 0 al oraşului.

Aşa cum spuneam şi în articolul de vineri despre protestele ce au loc, arădenii sunt cu fiecare zi care trece, tot mai inventivi, astăzi au venit cu un sicriu, pe care su fost postate mesaje grăitoare şi inventive, precum şi parcarte tot mai grăitoare.


 

 

Protestatarii au plecat în marşul tradiţional de seara, cântând imnul României şi Deşteaptă-te române.

De această dată, de la Podgoria protestatarii au cotit spre dreapta, spre Micălaca, apoi pe Praporgescu şi înapoi spre Km 0.

 

Protestul a durat până în jurul orei 23.00, însă deşi au aflat că premierul Grindeanu a anunţat o şedinţă de urgenţă duminică dimineaţa, totuşi, protestatarii vor se revină mâine din nou ori în acelaşi loc, la aceeaşi oră.