Dragnea dă semne că vrea să cedeze! Anunţă retragerea OUG!

Data publicare: Sambata, 04 Februarie, 2017 Total: 1782 accesari

Dragnea dă semne că vrea să cedeze! Anunţă retragerea OUG!

Liviu Dragnea premierul din umbră al guvernului PSD, anunţă că este dispus să cedeze presiunii străzii, şi anunţă retragerea Ordonanţei de urgenţă care modifica codurile penale.


Evident că motivarea acestei retrageri este una mai mult decât puerilă şi falsă, şi anume, că nu ar mai ştii cât poate să ţină în frâun partidul care vrea să iasă în stradă, şi EL, Liviu Dragnea, nu doreşte să divizeze ţara, care este gata divizata oricum. Acelaşi Dragnea susţine că PSD ar putea aduce 1 milion de “votanţi” PSD în Bucureşti, însă în acest moment, noi cel puţin considerăm că nici dacă mai mareşte cu 100% salariile şi pensiile n-ar putea face acest lucru. În ultimele patru zile, între protestatanţi s-au aflat din toate gategoriile care au beneficiat de maririle pe seama cărora au câştigat PSD alegerile, însă asta nu mai contează, românii sunt din ce în ce mai greu de “cumpărat”.



Evident că Iohannis şi Soroş sunt vinovaţi, iar Liviu Dragnea pentru că nu are bărbăţia şi demnitatea de a recunoaşte că preşiunea străzii şi presiunea externă este motivul acestui pas înapoi, precum şi faptul că dacă Iohannis şi Soroş aveau aşa putere şi influenţă, ar fi câştigat alegerile partidele care astăzi sunt în opoziţie.

 

Evident că Dragnea a anunţat că se va consulta cu Grindeanu şi cu Tăriceanu să ia o decizie, în fapt, hotărârea îi aparţine doar domniei sale.

 

Pot spune că membrii și simpatizanții PSD nu mai pot fi ținuți în frâu, oamenii vor să iasă în stradă pentru a-și exprima dezaprobarea profundă față de mișcarea de inspirație soroșistă la care asistăm. Partidul se organizează singur. Simt că nu voi mai putea să țin în frâu, de la centru, presiunea din organizațiile din țară, care pot aduce în stradă, la București, aproape un milion de oameni. Ca urmare, am decis să mă întâlnesc cu partenerii de coaliție și cu premierul pentru a le propune o soluție de ieșire din impas. Oameni responsabili fiind, nu putem asista la sfărâmarea României din cauza iresponsabilității președintelui Iohannis. Votanții PSD sunt extrem de nervoși, fiind conștienți de valoarea votului lor și pentru că suntem împiedicați să punem în practică programul propus. O altă sursă de enervare este punerea în circulație de zvonuri potrivit cărora premierul va fi chemat la anchetă. O să propun o soluție de stingere a conflictului pe care sper s-o accepte premierul în legătură cu OUG. Eventual se poate vorbi chiar de abrogarea OUG, dacă premierul acceptă. Cu speranța că acest lucru îi va convinge și pe membrii și simpatizanții noștri să nu iasă în stradă, escaladând tensiunile. Nu vreau să existe în conflict români contra români și să se rupă România în două. Pentru că nu se mai poate discuta cu argumente raționale, ci ne confruntăm cu o mașină de dezinformare incredibilă în timp ce România are nevoie de liniște și stabilitate pentru a putea înainta spre prosperitate, dezvoltare și democrație” a spus Liviu Dragnea în jurul amiezii de sâmbătă.