În timp ce pe străzile Aradului mii de oameni protestează, PSD Arad trimite la Bucureşti oameni în funcţii bine plătite

Data publicare: Sambata, 04 Februarie, 2017 Total: 3127 accesari

În timp ce pe străzile Aradului mii de oameni protestează, PSD Arad trimite la Bucureşti oameni în funcţii bine plătite

PSD  n-are ncio problemă, nu pare deranjat de miile de arădeni care protestează de patru zile consecutiv pe străzile oraşului, ei îşi trimit oamenii la Bucureşti în posturi bine plătite. Este cazul consilierului judeţean PSD, Cristian Ioan Videscu, care a fost numit secretar de stat la Departamentul CENTENAR în Guvernul României.

 

Da, exact aşa, la la Departamentul CENTENAR în Guvernul României, căci era nevoie de un departament special pentru asta, şi mai era nevoie de secretari de stat pentru acest departament care se ocupă printre altele cu, atenţie!:
 

- Supune spre aprobare prim-ministrului, prin decizie, pe baza propunerilor formulate de ministerele și autoritățile publice implicate, manifestările, acțiunile și proiectele de aniversare a Centenarului României și a Primului Război Mondial.
 

sau: Coordonează desfășurarea în mod unitar, la nivel național, a manifestărilor, acțiunilor și proiectelor de aniversare a Centenarului României și a Primului Război Mondial.

 

Imaginati-vă că tot ce avea nevoie această ţară este un departament care pe lângă că nu are personalitate juritică, fiind în subordinea directă a primului ministru, se ocupă de aniversarea CENTANERUL ROMÂNIEI , şi pentru asta are extrem de mare nevoie de un secretar de stat.

 

Ne întrebăm, în anul 2019, când Centenarul va fi trecut, acest departament va mai exista? Şi ce se întâmplă cu aceşti angajaşi care vor trudi ca manifestările să fie “la înălţime”? dar ne gândim prea departe, mai e mult până atunci.