AFLĂ care este fructul ce reduce riscul de cancer ! Trebuie să mănânci zilnic acest fruct ! VEZI ce alte beneficii are

Data publicare: Sambata, 04 Februarie, 2017 Total: 2388 accesari

AFLĂ care este fructul ce reduce riscul de cancer ! Trebuie să mănânci zilnic acest fruct ! VEZI ce alte beneficii are CANCERUL  boala secolului, aşa cum este numit mai nou, face tot mai multe victime. S-a descoperit un fruct, care are gustul foarte bun, şi este unul dintre fructele cu cel mai bogat conținut nutrițional. AFLĂ care este fructul ce nu trebuie să lipsească de pe masă!

Acest fruct este de mărimea unei piersici si are aspectul unei roşii. Are culoarea galben spre portocaliu, coaja este subțire şi lucioasă, iar pulpa este dulce şi moale. Numele fructului este KAKI, cunoscut şi sub denumirea de Persimmon.

Are şi un bogat conținut nutrițional ce include vitamina A, vitamine din complexul B, vitamina P şi vitamina C, minerale precum sodiu, magneziu, potasiu şi seleniu şi cantități mici de fier şi zinc.


Kaki este mai bogat în potasiu decât banana, iar studiile au arătat că acesta are de două ori mai multe fibre decât merele. Conține carbohidrați de bună calitate, şi la fel de mulți antioxidanți ca ceaiul verde. Este bogat în acizi organici şi betacaroten care îi dă culoare.

Fructul Kaki se poate consuma proaspăt ( cu coajă) , uscat, sub formă de gem sau în diferite salate.

BENEFICIILE FRUCTULUI KAKI: 
0


1. Stimulează imunitatea organismului.

2. Lupta împotriva cancerului. Este demonstrat că persoanele care consumă zilnic fructul kaki sunt protejate împotriva acestei maladii. 

3. Este un diuretic eficient. Este de un real folos celor care se luptă cu valori crescute ale tensiunii arteriale.

4. Reglează colesterolul şi protejează inima.

5. Combate depresia şi oboseala, reprezentând un excelent energizant natural.

Fructul Kaki, ce are un look exotic este în plin sezon şi îl puteți găsi la Kaufland aşa că ar fi bine să profitați de propietățile lui minunate şi să-l consumați cu încredere! Copiilor le va plăcea cu siguranță gustul lui dulce !