Al doilea meci de pregătire din Spania s-a terminat la egalitate. UTA - Sturm Graz: 1 - 1

Data publicare: Sambata, 04 Februarie, 2017 Total: 3741 accesari

Al doilea meci de pregătire din Spania s-a terminat la egalitate. UTA -  Sturm Graz: 1 - 1

UTA a reușit să facă un meci bun împotriva echipei austriece, SK Sturm Graz, încheiat cu scorul de 1-1. Marius Curtuiuș a fost cel care a deschis scorul în minutul 4. Adversarii au egalat în repriza secundă, cu zece minute înainte de final, prin Stankovic.


Pentru arădeni, Miron - David, Manea, Gligor, Filaret - Strătilă, Chindriș, Jorza, Vîlceanu - Petre, Curtuiuș sunt jucătorii care au început partida. În repriza secundă au mai jucat: Barna, Adili, Copaci, Copil, Muntean, Polgar, Celea, Burlă, Costin, Vlad și Stahl.
 

Chiar dacă își dorea să câștige partida, Laurențiu Roșu a fost mulțumit de jocul echipei. ”Un meci bun de verificare, cu o echipă care e pe locul trei în Austria. Au jucători destul de buni, rapizi și la fel ca echipa din Germania, sunt mai bine pregătiți, fiindcă încep campionatul săptămâna viitoare. Sunt mulțumit de toți jucătorii, de cum au evoluat, de cum și-au respectat sarcinile tactice. Scorul, 1-1, nu știu dacă e echitabil, dar puteam câștiga dacă eram mai atenți la unele faze. E bine că am putut face un meci bun și am simțit și noi cum e să joci împotriva unei echipe de prima ligă din Austria.” au fost cuvintele sale de la finalul întâlnirii.











Sursa: UTA Arad