O nouă bancă şi-a deschis porţile pentru arădeni. Idea Bank a deschis a 34-a sucursală din ţară la Arad

Data publicare: Vineri, 03 Februarie, 2017 Total: 7722 accesari

O nouă bancă şi-a deschis porţile pentru arădeni.  Idea Bank  a deschis a 34-a sucursală din ţară la Arad

Joi, 2 februarie, s-a “tăiat” panglica celei mai noi bănci deschisă în Arad. Este vorba de Ideea Bank, care şi-a deschis cea de-a 34-a sucursală din ţară.
 

Ofertele noii banci sunt atractive, cei de la Idea Bank vin cu facilitaţi pentru noii lor clienţi, 0 lei comision de utilizare ATM pentru retragere numerar pentru folosirea unui card de debit Idea Bank, de la orice ATM din țară și străinătate; un singur document pentru solicitarea creditului de nevoi personale Idea selfie și Idea selfie+, respectiv actul de identitate (fără adeverință de venit) pentru solicitanții salariați care obțin venituri standard; operațiuni rapide și sigure prin serviciul de internet banking Idea iBank, finalizate doar cu trei click-uri.

 

Deschiderea noii filiale a fost făcută în prezenţa  președintelui executiv al Idea Bank, Mioara Popescu, a directorului Rețea Idea Bank, Cornel Frățică, și a angajaților din filiala Arad.

 

Mioara Popescu, președintele executiv al Idea Bank:

„Idea Bank oferă produse și servicii persoanelor fizice și IMM-urilor, mizând pe dezvoltarea noilor tehnologii, internet și digital banking, diversificarea canalelor alternative de vânzare și post vânzare, care să completeze natural prezența teritorială selectivă. Punctul de contact cu clientul este în continuare foarte important pentru un anumit segment de clientelă pentru care consilierea la ghișeu rămâne un factor diferențiator în alegerea unui produs sau serviciu”.