7 Zile de poveste la Atrium Mall

Data publicare: Vineri, 03 Februarie, 2017 Total: 2899 accesari

7 Zile de poveste la Atrium Mall

   Atrium Mall Arad pregătește o primăvară plină de evenimente. Jumătatea lunii Martie și luna Februarie integral, va fi umplută de 7 duminici de poveste la scena Atrium. Prima ediție a evenimentului “7 Zile de poveste” este de asemenea un mod de a celebra șapte ani alături de complexul comercial.
 

   Campania urmărește delectarea celor mici cu povestiri spuse de Giorgiana Elena Popan. Prima duminică a lunii Februarie va deschide șirul celor șapte duminici, care vor dura până în data de 19 Martie. Cunoscuta povestitoare de la ascociația Magia Cuvântului, a pregătit un program special, intenționând nu doar să povestească dar să și interacționeze cu cei mici, provocându-i la jocuri în echipă și testând atenția lor cu întrebări la final.
 

   Copii sunt așteptați la scena Atrium începând cu ora 16:30, pentru a savura un spectacol de o oră. Încă odată, organizatorii au demonstrat că iau în considerare toate categoriile de vârstă când vine vorba de delectare. Deși se adresează în principiu celor mici, părinții și bunicii sunt așteptați să redescopere și ei emoțiile copilăriei. Cel mai vizitat complex comercial din Arad, își păstrează promisiunea de a oferi publicului un an plin de evenimente interesante, cu prijelul împlinirii celor 7 ani.
 

   “7 Zile de poveste” va începe în 5 Februarie și va continua cu 12, 19, 26 Februarie urmând ca în Martie, spectacolele să aibă loc în 5, 12 și 19, de la ora 16:30 până la ora 17:30.