UPDATE! GALERIE FOTO! Peste 500 de arădeni în fața Primăriei din Arad la ora 19.00 ! ACESTA NU ESTE GUVERNUL MEU, este unul din mesajele scrise pe pancarte !

Data publicare: Miercuri, 01 Februarie, 2017 Total: 2460 accesari

UPDATE! GALERIE FOTO! Peste 500 de arădeni în fața Primăriei din Arad la ora 19.00 ! ACESTA NU ESTE GUVERNUL MEU, este unul din mesajele scrise pe pancarte ! ARAD. Miercuri 1 februarie 2017 va fi o zi marcantă pentru români ! Românii sunt umăr la umăr în toată țara  ! ARADUL este în stradă ! VEZI care sunt mesajele arădenilor protestatari ! GALERIE FOTO

O tânără mămica striga cu vocea inimii: " România este țara noastră nu a voastră" !  Acele cuvinte au răsunat în centrul Aradului ! Arădenii n-au rămas indiferenți, iar în aceste clipe s-au adunat peste 700 de arădeni în fața Primăriei din Arad.

Mesajele arădenilor : "Noaptea ca hoții" , " Jos Guvernul" , " NU Legiferării hoției şi corupției" ,"Jos Dragnea" sunt doar câteva dintre ele.

UPDATE! La orele 19.40 în fața sediului PSD s-au adunat peste 1000 de arădeni , care strigă  "Jos Guvernul" !

UPTDATE 2 ! La orele 19.50, tot mai mulți arădeni se îndreaptă spre Primăria Arad, mai exact în fața sediului PSD . Acum sunt adunați peste 2500 de oameni, însă tot mai mulți se îndreaptă spre centru.