Arădeancă tâlhărită în propriul apartament , de un bărbat periculos!

Data publicare: Marti, 31 Ianuarie, 2017 Total: 2405 accesari

Arădeancă tâlhărită în propriul apartament , de un bărbat periculos! ARAD. O femeie din Arad a fost tâlhărită in propriul ei apartament , de un aşa zis "client" care părea interesat să închirieze apartamentul femeii. AFLĂ cum a scăpat femeia cu viață, din mâinile tâlharului !


Un bărbat, recidivist periculos s-a dat drept un posibil "client" pentru închirierea unui apartament. În momentul în care femeia i-a prezentat apartamentul, bărbatul a atacat-o cu un cuțit pe femeie, amenințând-o. Acesta a legat-o pe femeie la mâini.


Din fericire, arădeanca nu s-a lăsat aşa uşor intimidată şi l-a rugat frumos pe tâlhar să n-o rănească, deoarece are şi ea copii. Când a auzit că are copii, bărbatul parcă şi-a schimbat atitudinea violentă. Femeia i-a dat tot ce avea de valoare asupra ei, mai exact, bani şi bijuterii. Datorită faptului că nu s-a opus, victima nu a fost rănită, iar când tâlharul a fugit, femeia şi-a anunțat fiul de cele întâmplate, apoi a anunțat poliția.



Bărbatul de 31 de ani, din județul Prahova a fost prins de polițişti în timp ce încerca să vândă bijuteriile la o casă de amanet. Acum se află în arestul Poliției, pentru furt calificat.