UTA Arad(Liga2) – Lunca Teuz Cermei(Liga 3), un amical de 2 - 2

Data publicare: Sambata, 28 Ianuarie, 2017 Total: 6279 accesari

UTA Arad(Liga2) – Lunca Teuz Cermei(Liga 3), un amical de 2 - 2

Peste 100 de spectatori au înfruntat frigul din sâmbătă de la ora 12.00, pentru a vedea la lucru echipa UTA în primul amical al anului , înainte de a se îmbarca în avionul care-i va duce mâine în cantonamentul din Spania. Meciul s-a disputant, pe sinteticul de la Sega, în compania echipei “înfrăţite” din Cermei .


A fost un meci aprig disputant,  dar in limitele sportivităţii, cu multe ocazii de poartă şi aproape de o surpriză. UTA a înscris prin Bogdan Burlă, în prima repriză, în urma loviturii libere executate la “paianjen” în stânga portarului cermeian Rusu.

 


În repriza secundă , UTA  a abordat meciul cu o garnitura schimbată. Adrian Petre a ridicat scorul la 2-0 în urma centrării cu efect a lui Sorin Strătila. Apoi a urmat o frumoasă revenire a echipei cermeiene prin golul înscris de către Edi Varga în urma loviturii libere executate de  Adrian Suslak(ex.UTA) , imediat a urmat un fault la Varga iar Suslak l-a executat pe portarul Mara(UTA). Au mai fost şi alte ocazii de ambele părţi, de notat fiind ratarea lui Adi Petre din lovitura de la 11m dar si lovitura de la 11m care neacordată la pătrunderea în careu a cermeianului Şulea, care a cam fost faultat de portarul arădean.


Una peste alta, a fost un meci frumos, util ambelor formaţii dar mai ales Utistilor care îşi fac bagajele pentru cantonamentul spaniol. Ei vor decola duminică dupa amiaza de pe aeroportul din Timisoara.


 

Formații: 

UTA Arad (antrenor Laurentiu Rosu): Miron (30 Barna) – David, Manea, Wild, Burlă – Costin, Polgar, Jorza, Andor – Curtuius, Nedelcu.

UTA (repriza a doua): Barna (60 Mara) – Munteanu, Celea, Copaci, Filaret – Strătilă, Tarcea, Chindriș, Vlad – Stahl (70 Covaci), AdiPetre.
 

OBS.UTA nu i-a folosit pe Adili (enterocolită, a ramas la hotel dar va face deplasarea în cantonament), Copil si Gligor (menajaţi) şi Tanase (probleme cu degetele mâinii în urma unui accident). Interesantă a fost folosirea lui Norbi Polgar ca mijlocaş central, debutul lui Nedelcu si Munteanu.
 

Lunca Teuz Cermei (antrenor Mircea Aslau): Rusu – Veres, Petrache, Cotoc, Suslak – Coșa (46 Varga), Șiclovan (85 Morar), Nistor (60 Ianc), Aldan (46 Sulea) – Diarra (55 Mohammed) – Bulza (58 V. Brândușe).
 

Arbitri: Tudor Jurcă – Alina Mihoc, Paul Ardelean




 

Foto& Text: Viorel Musca