AU REFUZAT ŞPAGA ! Agenții de poliție au refuzat să ia mită

Data publicare: Vineri, 27 Ianuarie, 2017 Total: 2251 accesari

AU REFUZAT ŞPAGA ! Agenții de poliție au refuzat să ia mită ARAD. Doi soți au fost prinşi în flagrant în timp ce vroiau să mituiască un agent de poliție. Acesta nu s-a lăsat înduplecat şi a refuzat categoric. AFLĂ ce s-a întâmplat de s-a ajuns la spagă 

Doi soți au încercat să mituiască un agent de poliție, după ce, bărbatul a fost prins conducând autoturismul cu 103 km/ oră în interiorul localității Mişca.

Când oamenii legii au verificat datele şoferului, au depistat că acesta avea permisul suspendat. Când au fost conduşi la Postul de Poliție Mişca, cei doi soți le-au propus agenților de poliție, o anumită sumă de bani, pentru a renunța să întocmească actele de constatare a infracțiunii.

Cei doi polițişti au refuzat "şpaga" şi au stabilit cu suspecții să se întâlnească pe data de 25 ianuarie în vederea audierii şi clarificării situației. Între timp, cei doi polițişti au sesizat Serviciul Județean Anticorupție Arad,iar în aceeaşi zi s-a organizat acțiunea de prindere în flagrant, bărbatul şi soția acestuia fiind surprinşi în timp ce ofereau bani cu titlu de mită, unuia dintre polițişti. 

 S-a dispus începerea urmăririi penale față de bărbat, pentru săvârşirea infracțiunii de dare de mită, şi față de soția acestuia, pentru săvârşirea infracțiunii de complicitate de dare de mită.