Spagă la instructor, carnet asigurat

Data publicare: Vineri, 27 Ianuarie, 2017 Total: 2198 accesari

Spagă la instructor, carnet asigurat

Asta susţin procurorii arădeni care acuză doi instructori că s-ar face vinovaţi de  „intermedierea unor vorbe bune” în schimbul unor sume de bani, pentru ca poliţiştii să fie mai indulgenţi cu unii candidaţi la examenul pentru permisul de conducere.


Practic, asupra a doi instructori auto arădeni, planează suspiciuni că s-ar face vinovaţi de trafic de influenţă, Parchetul de pe lângă Tribunalul Arad dispunând trimiterea celor doi în judecată. Este vorba despre Nica Beniamin Doru şi Nica Stelian, care sunt acuzaţi de trafic de influenţă.

 

”Din probatoriul administrat în cauză a rezultat că inculpaţii Nica Beniamin Doru şi Nica Stelian, în calitate de instructori auto, în cursul lunilor aprilie – mai 2016, au  pretins şi primit în total 200 de euro, lăsând să se creadă că vor interveni pe lângă agenţii de poliţie cu atribuţii de testare practică a cursanţilor care urmează cursuri de şcolarizare în vederea dobândirii permisului de conducere”, se arată într-un comunicatul de presă al Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad.
 

Dosarul a fost înaintat pentru soluţionare Tribunalului Arad.