ORICE FEMEIE trebuie să citească asta! Cum poţi scăpa de cancerul mamar !

Data publicare: Vineri, 27 Ianuarie, 2017 Total: 10905 accesari

ORICE FEMEIE trebuie să citească asta! Cum poţi scăpa de cancerul mamar !

CANCERUL MAMAR este cea mai frecventă formă de cancer întâlnit în rândul femeilor. CUM POŢI SCĂPA DE EL?  

Orice femeie, indiferent de vârstă, fie că are 20 de ani sau 30 de ani, ar trebui să-şi facă o programare la un Centru de Radiologie, pentru ecografie la sâni. Orice teamă, de un rezultat care să nu fie aşa cum vă aşteptaţi trebuie eliminată, deoarece, CANCERUL este perfect curabil dacă este diagnosticat şi tratat la timp.

La Centrul de Radiologie si imagistică medicală MedLife din Arad, , din cadrul Spitalului Genesys, doctorul Sava Sorin este cel mai bun radiolog din Arad, care poate elimina orice teamă, sau poate depista cancerul de sân, in stadii incipiente, la cel mai bun mamograf digital de ultimă generaţie, cu iradiere redusă. La acest mamograf, femeile nu simt nicio durere (multe femei nu merg la mamografie şi din cauza fricii că doare).

Mamografia digitală este metoda cea mai eficace de depistare a cancerului de sân. Cancerul de sân nu poate fi prevenit, nu exista profilaxie primară, deoarece factorii de risc nu sunt bine cunoscuţi (hormonali , alimentari, genetici), după cum ne explică domnul doctor Sava Sorin.

Din păcate, tot mai multe femei sunt depistate cu această formă de cancer. De aceea, domnul doctor recomandă tuturor femeilor peste 20 de ani să meargă să facă o ecografie la sân o dată pe an!
Noi îl recomandăm pe domnul doctor Sava Sorin la Centrul de Radiologie si Imagistică medicală MedLife Arad, strada.Dr.Cornel Radu nr. 3, telefon pentru programări 0257 960 !

 PREŢ ECO -UN SÂN - 100 RON
                 -STÂNG + DREPT- 180 RON
       
 MAMOGRAFIE- 180 RON