IMAGINI VIDEO ȘOCANTE ! Elev bătut cu bestialitate în școală! Profesorii unde sunt?!

Data publicare: Vineri, 27 Ianuarie, 2017 Total: 3654 accesari

IMAGINI VIDEO ȘOCANTE ! Elev bătut cu bestialitate în școală! Profesorii unde sunt?! ŞOCANT ! Oricare părinte va vedea aceste imagini, va fi şocant ! VEZI ce i s-a întâmplat unui elev, în şcoala în care învață !

Imaginile video au revoltat o țară întreagă și au adunat peste 2000 de comentarii pe un site de socializare, unde a fost postat și filmulețul cu bătaia. Un elev a fost bătut cu bestialitate, fiind lovit cu pumnii, fără ca acesta să mai poată să se apere. Ba mai mult de atât, colegii care asistau l-au oprit pe unul dintre ei, care vroia să intervină ca să-i despartă. 

Elevul, de la Liceul Tehnologic Aurel Vlaicu din Lugoj, județul Timiș, a fost lovit cu sălbăticie de un coleg de-al lui, iar altul a filmat toată scena, în loc să intervină.


 

Băiatul a fost lovit și cu picioarele în cap, iar cei de față asistau pasivi la toată scena îngrozitoare ! Niciun profesor nu a auzit? Profesorii nu sunt de serviciu pe holuri? Dacă ar fi fost vreunul dintre ei, pe hol de serviciu, așa cum ar fi normal, toată scena asceasta nu s-ar fi petrecut!