FOTO ! O fetiță de numai doi ani a ars de vie, iar fratele ei de patru ani are nevoie de îngrijiri medicale!

Data publicare: Luni, 23 Ianuarie, 2017 Total: 1810 accesari

FOTO ! O fetiță de numai doi ani a ars de vie, iar fratele ei de patru ani are nevoie de îngrijiri medicale! TIMIŞ. Un îngeraş de fetiță şi-a pierdut viața într-un incediu, iar fratele ei a avut nevoie de îngrijiri medicale !

Sâmbătă seara, în localitatea Sânpetru Mare din județul Timiş, o locuință a luat foc. În acele momente, doi frați, o fetiță de doi ani şi patru luni şi un băiat de patru ani dormeau în încăperea incendiată.

La fața locului s-au deplasat patru autospeciale, care s-au chinuit să stingă focul, zeci de minute. Din nefericire, fetița de numai doi ani şi patru luni nu a mai putut fi salvată, de către cei de pe ambulanță, iar fratele ei de patru ani a avut nevoie de îngrijiri medicale.





Se pare că incendiul a pornit de la o aerotermă, lăsată pornită în camera copiilor. Din cauza gerului, părinții au vrut să încălzească încăperea unde dormeau copiii şi au pornit aeoroterma. Părinții dormeau în altă încăpere, povestesc apropiații familiei. Băiatul a început să strige după ajutor în momentul în care a văzut flăcările, însă văpaia s-a extins rapid spre pătuțul fetiței. Tatăl copiilor este cel care a găsit trupul fără viață al micuței.